Kiosztotta frakciótársa Deutsch Tamást, mert propagandával szemeteli tele az EP levelezőlistáját

Elege lett a Deutsch-féle spammelésből.

„Kedves uram, kérem vegyen le a levelezőlistájáról. Túl gyakran küld propagandát, nem érdekel” – az aHang információi szerint ezzel a minden címzett számára látható válaszüzenettel jelezte Peter van Dalen holland néppárti EP-képviselő pénteken Deutsch Tamásnak, hogy többé nem kér a leveleiből.

Deutsch pénteken Orbán Viktor pikírt és zavaros levelét küldte körbe egy európai parlamenti levelezőlistán, amelyben a miniszterelnök Manfred Weber frakcióvezető december 3-i kijelentéseire válaszolt. A levelezőlistán szinte minden EP-munkatárs és képviselő rajta van.

Erre a levélre válaszolt a fenti szavakkal Peter van Dalen, a holland Keresztény Unió politikusa.

Deutsch Tamás egy másik levelet is küldött pénteken frakciótársainak, amelyben azt írja: már bocsánatot kért Manfred Webertől vállalhatatlan kijelentései miatt.

Deutsch szerint többek közt Othmar Karas osztrák EP-képviselő volt az, aki felszólította a bocsánatkérésre, majd annak ellenére, hogy ez megtörtént, Karas volt az is, aki kezdeményezte a kizárását a Néppártból.

Ebben a levélben azt is írja, hogy az említett interjújában arra mutatott rá:

“nem értek egyet azzal a jogállami feltételrendszerrel, amely azokra az időkre emlékeztet, amikor önkényes politikai döntések alapján bármikor, bárkit, bármiért meg lehetett büntetni.”

Úgy tűnik, frakciótársai nem veszik jó néven, hogy Deutsch Fidesz-propagandával spammeli tele a postaládájukat.

(Magyar Hang nyomán)

(Kiemelt kép: Azonnali)

 

Valódi Hírek