Varga Judit nem hagyja, hogy Brüsszel elterelje a figyelmünket a lényegről

Őt nem lehet csip-csup orgiákkal hülyíteni.

Varga Judit, Magyarország igazságügyi minisztere Facebook-bejegyzést tett közzé, amelyben finoman utalt Szájer Zsolt méltán megbotránkozást keltő orgiájára. A miniszter a karmelita kolostorból posztolva kifejezte: a magyar kormány nem hátrál, illetve nem enged kitűzött céljaiból.

Ezúttal uniós ügyekkel foglalkozó kormányülést tartunk, melyet az EU ügyekért felelős miniszterként vezetek.

A célt nem téveszthetjük szem elől akkor sem, ha megpróbálják megzavarni figyelmünket: a magyar emberek érdekeit képviseljük Brüsszelben, ha kell akkor Brüsszellel szemben is!
— írta Varga.

A miniszter szerint új megállapodást kell kell kötni az Európai Unióval, és ennek megfelelő előszele volt a magyar vétó. Az uniós források esetleges megvonásával kapcsolatban Varga kifejtette, hogy sem elveit, sem szuverenitását nem adja a magyar kormány, az uniós segély pedig nem ajándék, hanem hitel, amelyet a kormánynak vissza kell fizetnie.

Varga szerint a magyar kormány küzd az illegális bevándorlással szemben, miközben az unió folyamatosan sakkban tartja a magyarokat a menekültbefogadás kényszerével. A miniszter kijelentette, hogy a magyar kormány nem hajlandó hátrálni, ugyanis

„{t}öbb mint ezer éve védjük Európa határát, az európai kultúrát és értékeket, most sem teszünk másként.”
(Varga Judit/Facebook és nool.hu nyomán)
(Címlapfotó: Inforádió – Infostart/Youtube)

Valódi Hírek