„Álljon terpeszbe, hajoljon le jó mélyen, és nézze meg, mi van a lába között!” (+videó)

Ilyen egyszerű a kérdés.

„Ha valaki nem tudja eldönteni saját magáról, hogy fiú-e vagy lány, akkor álljon terpeszbe, hajoljon le jó mélyen, és nézze meg, mi van a lába között.” — ezt mondta többek közt Pósán László debreceni fideszes országgyűlési képviselő, az Országgyűlés kulturális bizottságának és pártja városi szervezetének elnöke, nem mellesleg a Debreceni Egyetem oktatója az önkormányzati televízió Közügy című műsorában november 26-án.

A műsorvezető, Vida Gyula olyan szervilis alákérdezési technikával faggatja a képviselőt az Alaptörvény-módosítással kapcsolatban, hogy azt a köztévében kéne tanítani.

„A világ megőrült. Szó szerint ezt kell mondani. Olyan természetesnek tűnő evidenciák, ami egy pár évvel ezelőtt, hogy is mondjam, a normális emberi gondolkodásban meg sem fordul, hogy a nő az nő, a férfi az férfi, hogy a gyereknek van anyja meg van apja, és akkor az milyen nemi identitásokhoz kell társítani, tehát hogy is mondjam, a biológia értelemben meghatározott természetesség az mára jónéhány ember fejében láthatóan megkopott, eltűnt. Nekem van egy kedves ismerősöm, aki szokta mondani, hogy ha valaki nem tudja eldönteni saját magáról, hogy fiú-e vagy lány, akkor álljon terpeszbe, hajoljon le jó mélyen, és nézze meg, mi van a lába között. Ilyen egyszerű a kérdés. De nem mindenki számára tűnik láthatóan ilyen egyszerűnek. (…) Az abnormalitás, az őrület, a hülyeség az olyan szinteket ért el mostanra, hogy evidenciának tűnő dolgokat láthatóan, világosan és egyértelműen jogi keretekben le kell fektetni ahhoz, hogy a fekete az fekete, ami fehér, az fehér legyen, és nem lehet egyszerűen úgy tekinteni, mintha ezek felett így nagyívűen el lehetne siklani. Azt kell mondani, akkor nincs szükség nőgyógyászati klinikákra ezek szerint…”

Olyanok is elhangzottak az adásban, hogy az Európai Parlament azt szorgalmazza, hogy ha egy tagországban nem biztosítják megfelelően a „nem tudom hány nemhez kapcsolódó ilyen-olyan jogokat”, azt „feszítsék keresztre” és „vessék máglyára”.

Pósán elmeháborodott agymenését itt tudod megnézni:

Valódi Hírek