Teli pofával Soros-bérencezik George Clooney-t a “köztévében”, miután megkritizálta Orbánt (+videó)

Ez gyors volt!

Beszámoltunk róla, hogy George Clooney egy friss interjújában a világban uralkodó gyűlöletről és a dühről beszélve Orbán Viktort és a brazil diktátort, Jair Bolsonarot hozta fel példaként.

Válaszként a fideszes mocsármédiában azonnal beindult az obligát sorosozás: az Origo már tegnap közzétett egy fotót a „közismerten ultraliberálisnak” nevezett színészről, melyen Soros György fiával, Alex Sorossal látható.

Majd a nehezen utánozható Deutsch Tamás következett, aki

“marhaságokat beszélő csepűrágónak”

minősítette az Oscar-díjas színészt, aki szerinte a Google segítségével sem tudná megtalálni Magyarországot a térképen.

Végül a közszolgálatinak hazudott, valójában kormányszolgálati M1 következett, ahol egy 4 perces riportban Soros-bérencezték Clooney-t.

Az adásban a Rogán-féle Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs arról magyarázott:

„Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja.

Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Sorosnak az ilyen politikai szándékát végrehajtják.”

A “közszolgálati” tévé emellett mutogatta Clooney-nak az Alex Sorossal közös fotóját, valamint bevágta Orbán Viktor pénteki rádiónyilatkozatát is, melyben a kormányfő arról beszél, hogy Soros György a világpolitika legkorruptabb embere.

Itt a teljes riport:

.