Dúró Dóra az EU-ról: 2030-ban Magyarország kilép ebből „szakadék felé rohanó bagázsból”

A Mi Hazánk elnökhelyettese az uniót is bedarálná.

Dúró Dóra pénteki Facebook posztjában pártja Virradat programját hirdeti, amelynek célja Magyarország felkészítése a keresztény nemzeti értékek által a „szakadék felé rohanó bagázs” elhagyására, azaz az unióból való kilépésre.

És mellékesen hazaárulónak nevezi a Momentum Mozgalmat.

„Eddig és ne tovább! Végleg egyértelművé vált, hogy

Magyarországnak fel kell készülnie az EU-n kívüli életre:

csak idő kérdése, hogy mikor vonják meg a nekünk járó pénzeket, és nem építhetjük a magyar jövőt egy olyan kiszolgáltatottság helyzetre, amiben balliberális brüsszelita politikusok döntenek a mi életünkről.

Fel kell készítenünk hazánkat elsősorban gazdaságilag arra, hogy akár már 2030-ban elhagyhassuk ezt az egyébként is a szakadék felé rohanó bagázst, és saját önrendelkezésünkre és a keresztény, nemzeti bástyákra építsük önrendelkezésünket. Erről szól a Mi Hazánk Virradat programja. Az pedig vérlázító hazaárulás, amit a Momentum nem először elkövet. Lassan minden hónapra jut valami kirívóan magyarellenes tettük…” – írta Dúró.

Dúró Dóra pálfordulásai egyébként lassan legendássá válnak: a korábban Európai Unió ellenes képviselő 2018-ban a Jobbik politikusaként még a bérunióval kampányolt, 2020-ra pedig úgy tűnik, visszatért a gyökerekhez.

Eddig és ne tovább! Végleg egyértelművé vált, hogy Magyarországnak fel kell készülnie az EU-n kívüli életre: csak idő…

Közzétette: Dúró Dóra2020. november 5., csütörtök

(Dúró Dóra Facebook oldala nyomán)

Valódi Hírek