Drámai felvétel: Hat órával a halála előtt üzent a koronavírusos szlovák újságíró

A videó készítésekor már nagyon rossz állapotban volt.

Jozef Kmeťo szlovák publicista, az R1 rádió szerkesztője hétfőn posztolta a Facebook-oldalán az alábbi videót.

A levegő után kapkodó, köhögő, szemmel láthatóan borzalmas állapotban lévő 47 éves férfi a koronavírus komolyságáról üzent az embereknek.

„Drága barátaim! Ne hagyjátok magatokat befolyásolni olyan emberek által, akik nem hisznek a koronavírusban. A covid-19 következményeinek élő példája én vagyok. Hamarosan jön értem a mentő, mert a légzésem nagyon-nagyon leromlott és borzalmas állapotba kerültem.

Örülnék, ha végre elkezdenénk elküldeni a francba azokat, akik szerint a koronavírus csak egy megfázáska.

Tudjátok, mi a legszörnyűbb az egészben? Hogy az ártatlan emberek fognak ezért megfizetni. Nem tudom, hogy mi lesz velem, de ezt el akartam mondani. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni, védekezzetek, fertőtlenítsetek, hordjátok a maszkot.

Látjátok, hogy ez is megtörténhet. Ide jutott egy ember, én, aki soha nem becsülte alá a koronavírust és annak következményeit. Szorítsatok értem, küldjetek erőt, ha még bármilyen erő segíthet itt”

– mondta Kmeťo a videóban.

A 47 éves férfi a felvétel készítése után hat órával elhunyt.


.

NYF-kommentár: Ne higgy a gödényeknek, hontbandiknak, járványbagatellizáló sarlatánoknak! Ők csak szerepelni akarnak, amikor valódi szakembereket hazudtolnak meg, és pszichopata módon tesznek a következményekre. Soha nem fognak bocsánatot kérni, ha te vagy valamelyik rokonod, ismerősöd megbetegszik, neadjisten meghal, mert félvállról vette a járványt. Ez a vírus az elmúlt évtizedek legnagyobb egészségügyi krízise, Amerikában már a harmadik leggyakoribb haláloknak számít a szív-érrendszeri betegségek és a rák után. Vedd komolyan a védekezést!

(Új Szó nyomán / a videó teljes fordítása: Nyugati Fény)

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek