[email protected]” nevezte a saját városát Isaszeg fideszes képviselője, a lemondását követelik

Előtört a fideszes kultúra.

A Pest megyei Isaszeg is csatlakozott a Szabad Városok kezdeményezéséhez, amelynek keretében helyi népszavazásokkal akarják kikényszeríteni, hogy az Európai Unió által Magyarországnak szánt 2500 milliárd forintnyi válságkezelő támogatásnak legalább a felét az önkormányzatokon keresztül használják fel.

Karácsony Gergely erről szóló Facebook-posztja alá aztán bekommentelt Szabó Norbert, Isaszeg fideszes önkormányzati képviselője, aki szó szerint az alábbiakat hányta ki a billenytűzetéből:

“Az egyik [email protected] “szabad” városban van szerencsém élni. Van még hova fejlődni, kellenének írni és olvasni tudó értelmes emberek, akiknek híján vagytok jócskán…”

kép: ezalenyeg.hu

Az isaszegieket sértő kommentet többeknél kiverte a biztosítékot: számon kérték rajta, hogy miképpen nyilatkozhat így egy választott képviselő az általa képviseltekről.

“Egy ilyen eset után Szabó Norbertnek le kéne mondania. Szégyen-gyalázat, hogy a Fidesz ilyen embereket rak az isaszegiek nyakába!”

– írta az esetet kiszúró ezalényeg.hu nevű portál.

Megszólalt az ügyben Barkóczi Balázs, az ellenzék isaszegi képviselője, a DK szóvivője is, aki úgy fogalmazott:

“Szabó Norbert helyi fideszes képviselő egy kommentben “[email protected]” városnak nevezte Isaszeget. 🤬

A város szülötteként és önkormányzati képviselőjeként elszomorít és felháborít, hogy a Fidesz szerint “[email protected]” a Szoborhegy, ahová gyerekként papírcsákoban vonultunk ki, és számháborúztunk minden március 15-én, “[email protected]” a Honvédsírok, ahová közösen szerveztünk túrákat, és sütöttünk szalonnát minden április 6-án, a győztes csata napján, és “[email protected]” a tőzegtavak és a Pap-hegy is, ahová nyaranta kirándulni, telente pedig szánkózni jártunk a családdal. ❤️

Szerintem nem szülővárosom, Isaszeg az “[email protected]”, hanem azok, akik a választási kampányban szavazatokra próbálják váltani azt a lokálpatriotizmust, amit mi nem pártos szórólapokon, hanem a szívünkben hordunk minden nap.”


.