Szósalátákban beszél, de nem készül a következő vitára Trump

Úgy gondolja, Biden majd elveszti a fonalat, ő meg csak élvezi.

Donald Trump amerikai elnök nem tervezi, hogy hivatalos felkészítő órákat vegyen a mai elnökjelölti vita előtt: úgy gondolja, hogy a kampányolás során elég tapasztalatot szerzett a nyilvános beszédben ahhoz, hogy gond nélkül legyőzze Joe Bident.

Az elnök tanácsadói elsősorban arra hívták fel a figyelmét, hogy jól tenné, ha némiképp visszafogná gyakran forrófejű és dühös benyomást keltő stílusát.

Ez a vita nyújtja az utolsó esélyt Trumpnak arra, hogy az idősebb és női szavazókat, akik még nem döntötték el, hogy kire fognak voksolni, maga mellé állítsa. Ehhez a legjobb módszernek az bizonyulhat, ha saját magát is vicc tárgyává teszi, ugyanis a tanácsadói úgy látják, hogy ekkor a leginkább szerethető az egyébként nem sok szimpátiát kiváltó, agresszívan vitázó Trump.

Minden bizonnyal kényszerhelyzetéből adódóan, de valamelyest fogékonynak bizonyult a tanácsok megfogadására, viszont csupán annyit hajlandó megtenni, hogy kevesebbszer szakítsa félbe vitapartnerét.

Azt is közölte, hogy

nem fogja visszafogni magát,

ha úgy érzi, hogy igazságtalanul bánik vele a műsorvezető, Kristen Welker. Hogy ez pontosan mit jelent, minden bizonnyal hamarosan ki fog derülni, ugyanis Trump a közelmúltban szinte mindenkivel vad twitter csatározásba kezdett, aki- szerinte- nem pártatlan.

Az elnöknek már az előző vita során is sikerült meglepnie még a saját csapatát is: nem számítottak ugyanis arra, hogy Trump dühös benyomást fog kelteni.

Attól is tartanak, hogy ha nem lesz képes arra, hogy megfelelő hangnemet üssön meg a műsorvezetőnővel, akkor a női szavazók elfordulnak tőle.

Trump még szeptemberben részt vett vitákra felkészítő gyakorlóórákon, ezeknek során a résztvevők túlnyomó része elkapta a koronavírust.

cnn.com

Valódi Hírek