Autós blokádot hirdettek Hadházyék október 23-ra az MTVA-székház elé

A járványhelyzet miatt senki ne induljon el gyalogosan – kérik.

Az egyre aggasztóbb járványhelyzet miatt október 23-án autóval fognak demonstrálni az MTVA épülete előtt – közölte szombaton a Facebookon Hadházy Ákos.

A független képviselő azt írja:

„A MÓD ÉS AZ IDŐPONT VÁLTOZIK, DE A CÉL NEM! OKTÓBER 23-ÁN AUTÓS BLOKÁDDAL TÜNTETÜNK AZ IGAZSÁGÉRT!

Aggasztó a járványhelyzet: tegnap már 33 honfitársunk halt meg a koronavírus következtében. Mivel a kormány alig tesztel, nem láthatunk tisztán, de sejteni lehet, hogy a helyzet még rosszabb is, mint látszik és a járvány kontrollálatlanul tombol. Készültünk erre a lehetőségre, és sajnos be is következett.

Október 23-án NEM TEHETJÜK MEG, hogy ne tiltakozzunk hazugság ellen, de az egyetlen felelős döntés ebben a helyzetben az, ha átalakítjuk a tervezett rendezvényünket és autós demonstrációt tartunk.

Ezúttal nem úgy, mint tavasszal a Clark Ádám téren – most hivatalosan bejelentettük, és mivel most nincsen kijárási tilalom, a RENDŐRSÉG KÉNYTELEN VOLT TUDOMÁSUL VENNI.

Kérjük, hogy mindenki viselkedjen felelősségteljesen, ne induljon el gyalogosan! A beszédeket online közvetítjük. Aki tud, tegyen nemzeti színű zászlót az autó ablakába!

Figyelem! Az időpont is korábbi az eredetileg tervezettnél, 14:30-tól kezdünk, így aki szeretne, átmehet a színművészeti egyetemisták felvonulására.

Autóval megyünk, de október 23-án vegyük blokád alá a hazugsággyárat!”

A MÓD ÉS AZ IDŐPONT VÁLTOZIK, DE A CÉL NEM! OKTÓBER 23-ÁN AUTÓS BLOKÁDDAL TÜNTETÜNK AZ IGAZSÁGÉRT! Aggasztó a…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. október 16., péntek

.

Valódi Hírek