Undorító dolgot csinált a BEST magazin a gyászoló Epres Pannival

Sajtóetika magyar módra.

Pénteken az Instagram-oldalán fakadt ki Epres Panni, az idén júniusban elhunyt Benedek Tibor olimpikon vízilabdázó özvegye.

Epres Panni sérelmezi, hogy a BEST nevű bulvárlap a legfrissebb számában egy címlapos cikkben csámcsog a gyászán – mindezt úgy, hogy ő maga egy szót sem nyilatkozott a témában három hónapja.

„Mélységesen szégyellje magát a bulvár, hogy veszi a bátorságot összeollózni ezt a 💩-t rólam és a gyerekeinkről!

Nem tudtam erről a cikkről és nem járultam hozzá. Azt hiszem, a minimum lett volna, hogy megkérdeznek. Ezzel az >>ország özvegyével<< baromira túllőttek a célon!”

– írja a modell.

screenshot: Epres Panni / Instagram

.

Az Epres Panni posztját kiszúró emberi jogi oldal, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene azt írja:

„A gyászból kiforgatni egy családot, az özvegyet, nem csak kegyeletsértő, hanem a legsúlyosabb bántalmazás, ráadásul a széles nyilvánosság előtt elkövetett fajtából.

Kiállunk Epres Panni mellett, elítéljük a BEST Magazin vérlázító gyakorlatát, amivel Benedek Tibor özvegyét és gyerekeit újabb, tökéletesen felesleges szenvedésnek tették ki, és reméljük, hogy egy – bizonyára elkerülhetetlen – sajtóper során a bíróság olyan büntetést szab ki, hogy többé egyetlen bulvárlapnak se érje meg a legmélyebb emberi fájdalomban dagonyázni. Mert ha jóvátenni ezt már nem is lehet, legalább következménye legyen.”

A gyászból kiforgatni egy családot nem csak kegyeletsértő, hanem a legsúlyosabb bántalmazás, ráadásul a széles…

Közzétette: Nem tehetsz róla, tehetsz ellene – 2020. szeptember 18., péntek

.

Valódi Hírek