A Nagy Blanka bugyiját vizslató “pesti srác” könyörög Vidnynánszkynak, hogy ne lépjen vissza

Sírjunk vagy nevessünk?

Miután Vidnyánszky Attila a napokban egy Demokrata-interjúban belengette, hogy adott esetben hajlandó visszalépni, a Fidesz-frakció pénzéből kitartott, Pesti Srácok nevű kormányzati heccportál döbbenetes stílusú “cikket” írt, amelyben kérlelik a Színművészeti nyakára ültetett kuratóriumi elnököt, hogy maradjon.

A pamflet szerzője az a Pilhál Tamás, aki korábban a 18 éves Nagy Blanka bugyijáról posztolt képet az interneten, a múlt héten pedig állati ürülékhez hasonlította az SZFE-seket.

Pilhál a mai “cikkében” azt írja:

“Kedves Vidnyánszky Attila! Kérem, ne álljon félre!

Látjuk, milyen féktelen habzású az önt (és a kuratóriumot) támadók gyűlölete. Észleljük, milyen engesztelhetetlen a „toleranciabajnokok” toleranciája a nemzeti, konzervatív másság felé.

Tapasztaljuk, ahogyan az állítólag nem létező libsi világhálózat – mintha egy titokzatos karmester intésére tenné – egyszerre működésbe lép világszerte, s – mintha egyazon forgatókönyvből merítene – tenyereket firkál, zsarol, követel, épületet foglal, ukránozik, levadászással és tönkretétellel fenyegeti önt, ha nem áll félre.

A lárma elviselhetetlennek tűnik. Mégis arra kérem, maradjon, tartson ki! A nemzet java, jobbik része ön mögött áll!

(…)

Ha ön most félreáll, komoly esélyt szalaszt el a nemzeti színjátszás arra, hogy megtörje a kirekesztők több évtizedes rémuralmát. Akkor dühöng tovább a liberálisok perverz színjátszása. S akkor a nemzeti elhivatottságú rendezők, színészek maradnak a vokálban.

Valamelyik liberális hörgő azt hörögte, hogy ön a nyakukon térdel. Pedig a helyzet pont fordított. Kultúrfronton a liberálisok térdelnek a nemzetiek – s kiemelten: az ön – nyakán hosszú ideje.

Ideje levegőhöz jutnunk. Most jött el a pillanat, hogy fölálljunk, kiegyenesedjünk végre.”

Erős idegzetűek >>itt találják<< a teljes írást.