Budavári polgármester: „Ha le akarod szedni a zászlót, létrát a portán kérhetsz, de előtte gondolj végig valamit”

Súlyos üzenettel készül Novák Előd és haverjai érkezésére.

Szombaton az egyenjogúság és az LMBTQ-emberekkel való szolidaritás jegyében az I. kerületi önkormányzat épületére is kitűzték a szivárványzászlót.

V. Naszályi Márta polgármester az oldalán azt írta, ezzel akarják kifejezni, hogy „a Budavári Önkormányzat büszke a kerület sokszínűségére, hogy az I. kerületben mindenki emelt fővel járhat, mert kiállunk a méltóságáért, hogy közöttünk mindenkinek helye van, itt mindenki szabadon vállalhatja önmagát”.

A polgármester tévhitnek tartja, hogy a zászló a melegség propagandája lenne, mert szerinte „a melegséget nem lehet reklámozni, ahogyan a heterosze×ualitást sem, hiszen nem választja senki, a sze×uális orientációnkkal együtt születünk. A Pride azt üzeni, hogy gyere, legyél büszke és boldog úgy, amilyen vagy. Azért felvonulás, mert a bujkálásnak és kirekesztésnek vet véget”.

De gondolt azokra is, akik az elmúlt időszakban a szivárványos zászlók leszerelésével voltak elfoglalva. Mint Novák Előd, a Toroczkai-féle bohócpárt „politikusa”, aki a napokban több polgármesteri hivatalról is leszedte a szivárványos zászlót, majd a rendőrök elől gyáván elszaladt.

Ha le akarod szedni a zászlót, létrát a portán kérhetsz, de mielőtt felmásznál rá, gondold végig, hogy valaha az életedben megaláztak vagy kirekesztettek-e valamiért az iskolában, a munkahelyen vagy bárhol!

Érezted-e magad egyedül, megszégyenülve és megbélyegezve? Szeretnéd-e megint így érezni magad vagy szeretnél-e ilyen élményeket a saját gyerekednek?

– írta az I. kerület polgármestere közösségi oldalán.

.

Kapcsolódó cikkeink:

Egyetlen fotóval hülyét csinált a zászlótolvaj Novák Elődből a humorista

.

Donáth Anna egyetlen hibátlan mondattal csinált majmot Novák Elődből

.

DK-s fiatalok szivárványzászlót vittek Novák Elődnek, hogy többet ne kelljen lopnia

.

Valódi Hírek