Vágó István kiborult Orbán minyonjának sötét hazugságán (+videó)

Itt tartunk.

Dömötör Csaba államtitkár egyik HírTV-s szerepléséből osztott meg egy rövid videót a közösségi oldalán Vágó István.

Erről van szó:

Már megint ez a "szemkilövetés". Ez éles lőszer használatára szóló, célzottan a szemre irányuló tűzparancsot jelent a "szemkilövetőtől". Ha lett volna ilyen – gumilövedék esetében abszurd – utasítás a részéről, már rég rábizonyították volna Gyurcsányra. De ők is tudják, hogy ez a vád a legprimitívebb rágalom (Morvai Krisztina kezdte, és pl. Puzsér már ott tart, hogy a miniszterelnök "rendőrrohamot vezényelt" 🤣).Sőt, 2006-ban épp a fideszesek kérték számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert a molotovkoktélokat dobáló, autókat felgyújtó, utcakövekkel a rendőrökre támadó "békés ünneplők" ellen… https://www.delmagyar.hu/kecskemet-es-kornyeke/nyitray-eles-loszert-kellett-volna-hasznalni-az-mtv-ostromnal-3521323/Ennek a szegény, szomorú szemű fiatalembernek is hajtogatnia kell ezt az "epitheton ornans"-t, ha a volt miniszterelnököt kell gyalázni, hiszen ez ma minimális elvárás lehet egy parlamenti államtitkártól.A jogállamiságot rajtuk számon kérni pedig mindenkinek joga van, még annak is, akivel szemben ilyen jogtalanságokat is rendszeresen elkövetnek.

Közzétette: Vágó István – 2020. augusztus 6., csütörtök

.

Az immár a DK-t erősítő egykori tévés szakembert nagyon felbosszantotta a fideszes politikus Gyurcsány Ferencet érintő rágalma.

Vágó István posztját változtatás nélkül idézzük:

Már megint ez a „szemkilövetés”. Ez éles lőszer használatára szóló, célzottan a szemre irányuló tűzparancsot jelent a „szemkilövetőtől”.

Ha lett volna ilyen – gumilövedék esetében abszurd – utasítás a részéről, már rég rábizonyították volna Gyurcsányra.

De ők is tudják, hogy ez a vád a legprimitívebb rágalom (Morvai Krisztina kezdte, és pl. Puzsér már ott tart, hogy a miniszterelnök „rendőrrohamot vezényelt” 🤣).

Sőt, 2006-ban épp a fideszesek kérték számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert a molotov-koktélokat dobáló, autókat felgyújtó, utcakövekkel a rendőrökre támadó „békés ünneplők” ellen…

Ennek a szegény, szomorú szemű fiatalembernek is hajtogatnia kell ezt az „epitheton ornans”-t, ha a volt miniszterelnököt kell gyalázni, hiszen ez ma minimális elvárás lehet egy parlamenti államtitkártól.

A jogállamiságot rajtuk számon kérni pedig mindenkinek joga van, még annak is, akivel szemben ilyen jogtalanságokat is rendszeresen elkövetnek.


.

Valódi Hírek