Így már érthető: Jól fizető állásra ácsingózik Fodor Gábor a kormánynál?

Lehetőleg kevés munkával.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Fodor Gábor a napokban a Fidesz propagandalapjának, a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben a (vele ellentétben) szorgalmas és sikeres ellenzékieket kritizálta.

Beszólt Karácsony Gergely főpolgármesternek, mondván „itt lenne a tettek ideje, cselekvést vár tőle a közönség”.

A DK-ról azt mondta: semmi közük a liberalizmushoz, a Momentumról pedig úgy nyilatkozott:

„ők sem tudják magukat definiálni, ez még várat magára. Nem voltak hatalmon és nem igazán csináltak még semmit. Nem a saját politikai mondanivalójuk miatt népszerűek, mert az egyelőre ­hiányzik.”

A kormánnyal viszont már sokkal megengedőbb volt Fodor: szerinte

„nem azért nyert a Fidesz egymás után háromszor kétharmaddal, mert diktatúra van, hanem mert nekik szavaztak bizalmat az emberek.”

Emellett megdicsérte a kormány járványügyi intézkedéseit is.

Fodor Gábor interjúját a fideszes pártlapban még tekinthettük egyszeri kisiklásnak, elkeseredett akciónak a figyelemért egy lassan feledésbe merült embertől, most azonban megismételte az állításait a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában is.

„Mindig visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon”

– mondta Fodor a Kossuth Rádióban, hozzátéve: élt már diktatúrában a rendszerváltozás előtt, és tudja milyen, ha nincsenek szabad választások, s ha a társadalom tagjai nem mondhatják el véleményüket, mert letartóztatás jár érte.

Fodor nyilatkozatát a közmédia honlapja, a hirado.hu és más fideszes szennyportálok máris véres kardkért hordozzák körbe: lám, egy „hiteles” „ellenzéki” is megerősítette, hogy a Fidesz nem épít diktatúrát.

Fodor interjú-haknijait látva nehezen tudunk másra gondolni, mint hogy a Fideszt és az SZDSZ-t is megjárt, jelenleg újra parkolópályára kényszerült politikus valami jól fizető háttérmunkára ácsingózik a kormánynál, ahol – ismerve a szorgalmát – keveset kell dolgozni.

Mint ismert: Fodor felesége, Czeizel Barbara már korábban miniszteri biztosi állást kapott az Orbán-kormánytól.

Vajon Gáborunk úgy érzi, hogy Szili Katalin és Galló Béla után eljött az ő ideje a dezertálásra?

 

Valódi Hírek