Zokogsz: Elnyomva érzik magukat a szerencsétlen fidelitaszosok

Van élet az agyhalál után.

Tegnap tisztújító ülést tartott a Fidelitas Országos Választmánya, ahol választmányi elnököt és alelnököt is választott magának az ország legcikibb ifjúsági szervezete.

Ők azok:

fotó: Facebook

A senkihelyettes trafiktulajdonosok neveit érdektelen lenne akárcsak leírni is, ami vicces az egészben, hogy a tisztújítás mellett egy ún. „politikai nyilatkozatot” is elfogadtak.

Szerintük ugyanis „az egyesült baloldal a konzultációs ívek összelopkodásával, begyűjtésével

minden eszközt bevet,

hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről”.

A magát elnyomva érző Fidelitas ezért felszólítja a baloldali ellenzéket, hogy „azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel!”

„Nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem

a hitványság politikájával kell felhagyni”

– üzenik a címeres nullák, hozzátéve: „nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is”.

„Ezek a fiatalok Mi vagyunk és erre hívunk mindenkit” – zárul az diszgráfiás ifjúfideszesek magyartalanul megfogalmazott nyilatkozata.

(MTI korrigálva)

Valódi Hírek