Ilyen nincs: G. Fodor szennylapja már az ellenzékre próbálja kenni Szijjártó pedofil nagykövetének botrányát

Merész próbálkozás.

Felháborította a közvéleményt, hogy Polt Péter ügyészségének indítványára felfüggesztett börtönbüntetéssel és 540 ezer forint pénzbírsággal megúszta a pedofilbotrányát Szijjártó Péter perui nagykövete, Kaleta Gábor, akinek a gépén több ezer törvénysértő fotót találtak.

Kaleta Gábor (balra) és Szijjártó Péter (jobbra)

A fideszes diplomatát (Puzsér Róbert szavait idézve) a NER söpredékének ügyvédje, Mester Csaba védte: korábban ő volt Hajdú Péter ügyvédje is, aki letöltendő szabadságvesztést kért Puzsérra a bíróságtól.

Kaletáék a bíróságon egyebek mellett azzal védekeztek, hogy a nagykövet „mintaértékű jogász életet élt, szolgálta a hazáját”, továbbá

„Mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét”.

Minden apró részletében fideszes sztoriról van tehát szó, amit joggal érezhetnek kínosnak a kormánypártok és az őket támogatók.

A fideszes ánuszmédia-univerzumban is külön mélységet képviselő 888.hu nevű kamuportál azonban gondolt egy merészet, és kínos hallgatás helyett megpróbálta az egész ügyet ráverni az ellenzékre.

G. Fodor Gábor lapja most azzal hülyíti a fideszes olvasókat, hogy Kaleta Gábor a baloldal embere, akit a baloldal „épített fel”, a „baloldali” bíróság „engedett futni”, és a baloldali Index pedig falaz neki.

Nem hiszed, hogy ilyen létezik?

Mutatjuk:

képernyőkép: 888.hu

Tehát

  • hiába volt Szijjártó nagykövete Kaleta,
  • hiába a magyar külügy hozta őt haza titokban,
  • hiába a NER ügyvédje védte őt fideszes érvekkel,
  • és hiába Polt Péter ügyészsége indítványozta az 1 év felfüggesztett büntetést, (vagyis ennél súlyosabb büntetést a bíróság nem szabhatott volna ki akkor sem, ha ezt indokoltnak látja),

G. Fodorék megpróbálják a lehetetlent: rákenni a baloldalra a kínossá vált elvtársuk botrányát – bízva a Fidesz-szavazók végtelen debilitásában.

És lássuk be: ha valaki, akkor ők pontosan ismerik a saját táboruk szellemi képességeit.

Valódi Hírek