További két évre Fekete-Győr Andrást választották a Momentum elnökévé – Új nevek az elnökségben

Tisztújítást tartott a párt.

Megválasztotta a Momentum új, hét főből álló elnökségét, és megerősítette elnöki pozíciójában Fekete-Győr Andrást a párt vasárnapi küldöttgyűlése.

A leadott szavazatok több mint 90 százalékával választották újra Fekete-Győr Andrást a párt elnökévé, aki első nyilatkozatában közölte:

2022-re kormányzóképes párt lesz a Momentum.

A párt elnöksége viszont csaknem teljesen megújult: mindössze egyetlen eddigi tag került be újra: Hajnal Miklós, a párt tavalyi kampányfőnöke.

Visszatért az elnökségbe Orosz Anna, Újbuda alpolgármestere.

Elnökségi tag lett Körömi Attila is, aki 2004-ig fideszes parlamenti képviselő volt, aztán jobbikos, és 2018-ban már a Momentum képviselő-jelöltje volt.

Az új elnökségi tagok közt van még Borbélyné Bárdi Zsuzsanna, Erzsébetváros alpolgármestere, Mándi László debreceni önkormányzati képviselő és Tóth Endre, 22. kerületi önkormányzati képviselő is.

ÚJ ELNÖKSÉG, EGYAZON FELADATKét hét kőkemény online vitasorozata és live-ok tömkelege után ma több mint tíz órás…

Közzétette: Fekete-Győr András – 2020. június 7., vasárnap

Célunk, hogy a Momentum a kormány- és korszakváltás motorja, valamint a tisztességen és politikai békén alapuló új politikai kultúra élharcosa legyen

– mondta Fekete-Győr András.

Hozzátette: a Momentum befogadó közösség, így kinyitják a kapukat azok előtt, akik hozzájuk hasonló értékeket vallanak és politikai otthont keresnek.

Szövetséget kínálnak azoknak a közösségeknek, amelyek mondandója fontos, de a hangjuk még gyenge – fogalmazott az újraválasztott elnök.

 

Valódi Hírek