DK: Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is

Egy válsághelyzetben vergődő országnak nem erre van szüksége.

Orbán Viktor péntek reggeli szokásos Kossuth rádiós bejelentkezésében elmondta, alkalmasnak látják az időt egy újabb nemzeti konzultációra. Ez most aktuálisan a koronavírus-járványról, a gazdaság újításáról és természetesen Soros Györgyről szól majd.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is – írja a párt közleményében Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

„A koronavírus-járvány miatt gazdasági válsághelyzetben vergődő országnak nem arra van szüksége, hogy milliárdokat kidobva az ablakon riogassák az országot.

Ráadásul pontosan lehet tudni, hogy bárhogyan is berzenkedik Orbán az Európai Uniótól érkező gazdaságmentő támogatások ellen, túl nagy pénz és túl nagy csábítás lesz ez a fideszes holdudvarnak, akik előszeretettel lopják a közpénzmilliárdokat.

Mi, európai magyarok szánalmasnak találjuk a miniszterelnök képmutatását, és felháborítónak az újabb álságos és egyébként költséges konzultációt” – áll a párt közleményében.

Valódi Hírek