Terhelő vallomást tett a fiára Szilágyi István özvegye

Joli néni elmondta az igazat a rendőrségen.

Terhelő vallomást tett a fiára Szilágyi István özvegye, Joli néni.

Humenyánszky Jolán többször beszélt róla korábban: annak ellenére, hogy fia megölte édesapját, hazavárja Pétert, akit továbbra is ugyanúgy szeret.

Ennek ellenére most részletes vallomást tett, amelyben fiára nézve terhelő adatok szerepelnek.

Az asszony szerint Péter azért vesztette el a fejét május 3-án reggel, mert nem volt a lakásban nyugtató, és a családnak nem volt pénze kiváltani.

A művészházaspár 49 éves fia ekkor önmaga ellen fordult, és az ágykeretbe verte a fejét. Szilágyi István ekkor nyugtatni próbálta, ám ezzel épp az ellenkezőjét érte el:

Péter az apja ellen fordult, és egy kalapáccsal halálos ütést mért a fejére.

Édesanyja könyörgött, hogy álljon le, de az önkívületben lévő férfi nem hallgatott rá, néhányszor bele is rúgott a magatehetetlen színészbe.

Szilágyi István özvegye tudja, hogy megtagadhatná a vallomástételt fiára, de ő nem él ezzel a lehetőséggel, mert elhunyt férjének is igazságot akar. Mint állítja, mindkettőjüket nagyon szerette és szereti.

„Igen, tettem vallomást a rendőrségen… Azt mondtam el pontosan, ami történt. Tisztában vagyok vele, hogy lett volna jogom megtagadni a vallomást, de úgy gondolom, hogy így lesz igazságos Pistával szemben.

A továbbiakban is az igazat fogom mondani, miért hazudnék? Legfeljebb azt mondom majd, hogy tartózkodom, hiszen úgy is le van írva, amit mondtam. Az első vallomásomat fogom fenntartani…”

– nyilatkozta a Ripostnak az asszony.

(szeretlekmagyarorszag.hu)

Valódi Hírek