DK: „Müller Cecília szégyellje magát!”

A 41 évesen meghalt tatabányai egészségügyi dolgozó körüli hazudozás verte ki a biztosítékot Gyurcsányéknál.

Müller Cecília országos tisztifőorvos fideszes propagandistákhoz méltóan hazudott arról a 41 éves tatabányai egészségügyi dolgozóról, aki a napokban halt meg koronavírusban – írja hétfői közleményében a DK.

Az ellenzéki párt szerint Müller Cecília tájékoztatásában egyrészt “elfelejtette” megemlíteni azt az aprócska tényt, hogy a fiatal elhunyt egy egészségügyi dolgozó.

Müller Cecília azt is állította, hogy a férfi súlyos alapbetegségben szenvedett, de azt már szintén “elfelejtette” hozzátenni, hogy ezt az alapbetegséget a férfi már a kórházban kapta el, ez is csak a család tájékoztatásából derült ki – írják.

Ilyen alapon Magyarország legegészségesebb emberéről is lehet majd azt állítani, hogy súlyos alapbetegsége volt, ha a kórházban elkap egy ilyen betegséget – teszi hozzá a DK.

„A Demokratikus Koalíció szerint Müller Cecília szégyellje magát!

Nem elég, hogy a sorozatos kormányzati mulasztások és a védőfelszerelés hiánya miatt egészségügyi dolgozók ezrei dolgoznak életveszélyben, nem elég, hogy egyikőjük tragikusan fiatalon meg is hal, még annyi tiszteletet sem kap a járványvédelem vezetőitől, hogy erről tényszerűen tájékoztassák az országot.

Arra kérjük Müller Cecíliát és az Operatív Törzset, hogy a továbbiakban szorítkozzanak a tényszerű tájékoztatásra, a csernobili színvonalú cinikus hazudozást pedig inkább hagyják meg a kommunista diktatúráknak!

A DK őszinte részvétét fejezi ki a koronavírusban elhunyt 41 éves férfi családjának.”

– zárul az ellenzéki párt közleménye.

(dkp.hu)

Valódi Hírek