A Fidesz előrángatta Tarlóst, hogy ő is megköpködje egy kicsit Karácsony Gergelyt

Ízléses dolog a Pesti úti tragédiából politikai tőkét kovácsolni.

Amint az a politikát figyelő közönség számára nyilvánvaló: napok óta karaktergyilkos háborút folytat Karácsony Gergely főpolgármester ellen a Fidesz és annak kézivezérelt médiája.

Orbán Viktor vélhetően a koronavírus-járvány okozta tragédiában látta meg a lehetőséget, hogy elégtételt vegyen a Fidesz tavaly őszi önkormányzati kudarcáért.

A fideszes politikusok, megmondóemberek és propagandisták feladata most az, hogy lépten-nyomon Karácsonyt revolverezzék a Pesti Úti idősotthonban történt koronafertőzés miatt, ahová egyébként úgy került be a vírus, hogy az állami kórházakból tesztelés nélkül vitték vissza a betegeket az idősotthonba.

Ebbe a nemtelen harcba a Fidesz most bevonta Tarlós István egykori főpolgármestert is, mint arról a Pesti Srácok nevű fideszes propagandablog diadalittasan hírt adott:

.

Tarlóssal egyébként a Magyar Nemzet készített célirányos interjút, a volt városvezető pedig olyanokat mond benne, mint:

“A főpolgármester Budapest első embere, ami azzal jár, hogy jelentős praktikus és majdnem korlátlan politikai felelősség terheli.”

vagy

“Aki nem veszi tudomásul, hogy a kiemelten legitim és tiszteletreméltó főpolgármesteri pozíció magával hozza a felelősség terhét, az csak magára vethet.”

Ja, az interjú címe:

Egy főpolgármester nem menekülhet el a felelősség elől.

(magyarnemzet.hu)