Lovasi „Tusványos” András újabb indokokkal magyarázza, miért állt ki a Fidesz-maffia jelöltje mellett

Kispál és a Borkai.

A valasz.hu készített nagyinterjút a korábban liberálisnak tartott énekessel, miután Lovasi András némiképp váratlanul (?) a Fidesz Porsche- és papagájimádó jelöltje, Dézsi Csaba mellett kampányolt a januári győri időközi választáson.

Lovasi elmondta a támogató kampányvideó elkészültének körülményeit: a választás előtti napon Leskovics Gábor, a Kiscsillag tagja felhívta Dézsit, mert elfogyott a gyógyszere. A győri polgármester ugyanis a zenész kezelőorvosa, aki egyébként alkalmanként Lovasit is megvizsgálja, baráti kapcsolatban állnak.

„Szóval Lecsó a kocsiból felhívta, hogy ha jön a koncertre, tudna-e hozni gyógyszereket. Csaba mondta, hogy persze, jön, meg hoz is gyógyszert, de ha már ott leszünk, egy támogatói videót nem tudnánk-e összedobni”

— magyarázta Lovasi, aki szerint Dézsi úgy vetette fel a dolgot, hogy ha nem fér bele, megérti.

Ami meg engem illet: az ember bizonyos életkor fölött óhatatlanul egyedül marad ebben az erőtérben. Legalábbis kisebbségbe kerül.

Olyan kisebbségbe, amely bár nem rajong a Fideszért, úgy látja, hogy az ellenzék számos ellentmondást hordoz, ami inkább taszító. Nem véletlen, hogy hárommillió politikailag inaktív nagykorú van itthon. Lassan én is közéjük tartozom”

— mondta Lovasi, aki arról is beszélt, hogy a tavalyi önkormányzati választáson kiderült, hogy az az irány, amelyet ő kedvelne, milyen támogatásra számíthat Magyarországon.

„Puzsér Róberté vagy mondjuk a Kétfarkú Kutyapárté. Csakhogy ez néhány százalék. Se pénz, se paripa, se fegyver nincs mögötte.

Ami viszont nem jelenti, hogy csak mert ez így van, nekem a szerencsétlen, be- és lejáratott ellenzékhez lojálisnak kellene lennem. Nem vagyok.”

— tette hozzá a Tusnádfürdőt is megjárt énekes.

(valasz.hu / 24.hu)

Valódi Hírek