Kiesett a betegszállító autóból a 87 éves bácsi, két nap múlva meghalt

A nyíregyházi kórház előtt történt az eset, a rendőrség szemtanúkat keres.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház területén egy betegszállító kocsi forgalmi okok miatt fékezésre kényszerült, melynek során az abban utazó 87 éves idős férfi a rögzített állapotú tolókocsiból kiesett, és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Az idős férfi két nappal később belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a képen látható Volkswagen Golf III. típusú gépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a szemtanúknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban, illetve a jármű vezetőjének személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

fotó: police.hu

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

De ha valaki tud valamit, akkor a névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 számon is bejelentést tehet.

(police.hu)