Molnár Csaba drámai felszólalása: „Értsék meg, Orbánt végre keményen meg kell büntetni, nem fog magától leállni!” (+videó)

„Orbán nem fog leállni, amíg csak sajnálkozunk, meg hosszú jelentéseket írogatunk! Tettek kellenek, Orbánt és kormányát végre keményen meg kell büntetni!”

A magyar kormány elleni, hetes cikkely szerinti eljárásról vitázott az Európai Parlament szerdán Strasbourgban.

Dr. Molnár Csaba, a DK képviselője, a magyar ellenzék delegációvezetője különösen erős felszólalást tett, amelyben emlékeztette a jelenlévőket:

„csak a Sargentini-jelentés óta Orbán megszüntette a Tudományos Akadémia függetlenségét, rátámadt a bíróságokra, kivérezteti a független színházakat, és most már Budapesttől és az ellenzéki vezetésű városoktól el szeretné venni az uniós támogatásokat.”

Hozzátette: Orbán közben lop, lop és lop, ez a fő programja. A strómanja, Mészáros Lőrinc az elmúlt néhány évben egyszerű falusi gázszerelőből Magyarország leggazdagabb emberévé vált, nagyobb vagyona lett, mint a brit királynőnek.

A DK-s képviselő hangsúlyozta:

„Orbán Viktor illiberális elefántként tör-zúz európai értékek között, és közben azokkal az európai uniós pénzekkel zsarolja és fenyegeti a magyar embereket, amit az Unió nem neki szánt, hanem valamennyi polgárnak.”

Molnár Csaba ezután drámai felhívást intézett a teremben ülő képviselőkhöz:

„Értsék meg, Orbán nem fog leállni, nem fog visszafordulni! Addig legalábbis biztos nem, amíg mi csak a sajnálatunkat fejezzük ki, meg aggodalmunknak adunk hangot, meg egyre hosszabb jelentéseket írunk! Orbán a civilizált európai megoldásokból nem ért!

Ő abból ért igazi keleti despota módjára, ha valaki jó keményen ráüt a kezére és azt mondja: eddig és ne tovább, ez nem a te pénzed, ez a magyar emberek pénze!

Tettek kellenek, Orbánt és kormányát végre meg kell büntetni, mert csak így lehet megvédeni a magyar embereket!”

Videó:

Világossá tettem mindenkinek: Orbán Viktor szétlopja Magyarországot!

Ahogy megígértem Nektek, nem fogtam vissza ma magamat az Európai Parlamentben. Világossá tettem mindenkinek: Orbán Viktor szétlopja Magyarországot! Ezért végre tettek kellenek: a miniszterelnököt és kormányát meg kell büntetni, mert csak így lehet megvédeni a magyar embereket!Nézd meg a felszólalásomat, és oszd meg, hogy végre világos legyen mindenkinek, hogy mit művel Orbán Viktor!

Közzétette: Dr. Molnár Csaba – 2020. január 15., szerda

.

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

 

Valódi Hírek