A DK delegációvezetőjének ma reggel elmondták Strasbourgban, hogy ki fogják vágni Orbánékat a Néppártból

Kis ember, hát itt a vége.

Videóüzenetben jelentkezett be szerdán Strasbourgból Dr. Molnár Csaba, a DK EP-képviselője, az ellenzék kinti delegációvezetője.

Molnár Csaba beszámolt róla: ma reggel az Európai Néppárt egy befolyásos politikusa tudatta vele, hogy megvan a döntés, a Fideszt kizárják a Néppárt soraiból.

Molnár szerint ezzel „a Fidesz európai pávatánca a végéhez közeledik.”

Mint az ellenzéki képviselő írja:

„Nagyon úgy néz ki, hogy a Fideszt tényleg kiteszik az Európai Néppártból és az EP-képviselőik végre oda kerülnek ahová valók: a szélsőségesekhez. Akiknek nagy a szájuk, de kicsi a befolyásuk.

Ezzel a Néppárt védőhálója is megszűnik Orbánék alatt és Európa sokkal erősebben fel tud majd lépni a magyarok védelmében. És ez jó az országnak, jó a magyar embereknek.

Csak Orbánnak és embereinek rossz. De ezzel együtt tudunk élni.”

Videó:

A Fidesz kisodródik a Néppártból!

Az Fidesz európai pávatánca a végéhez közeledik.Nagyon úgy néz ki, hogy a Fideszt tényleg kiteszik az Európai Néppártból és az EP-képviselőik végre oda kerülnek ahová valók: a szélsőségesekhez. Akiknek nagy a szájuk, de kicsi a befolyásuk. Ezzel a Néppárt védőhálója is megszűnik Orbánék alatt és Európa sokkal erősebben fel tud majd lépni a magyarok védelmében. És ez jó az országnak, jó a magyar embereknek. Csak Orbánnak és embereinek rossz. De ezzel együtt tudunk élni.Nézd meg videóüzenetemet Strasbourgból, az Európai Parlamentből!🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Dr. Molnár Csaba – 2020. január 14., kedd

.

Valódi Hírek