Most jelentették be: Bősz Anett belépett a DK-frakcióba (+videó)

Így hatékonyabban tudja képviselni a liberális értékeket, mint függetlenként – indokolta döntését.

A Magyar Liberális Pártot vezető Bősz Anett a mai naptól a Demokratikus Koalíció frakciójában politizál – jelentette be maga az érintett, valamint Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese hétfőn.

Vadai elmondta: azok után, hogy a májusi EP-választásokon a Demokratikus Koalíció minden várakozáson felül teljesített, illetve az őszi önkormányzati választásokon nagyon sok helyen sikerült az ellenzéknek legyőznie a Fideszt, nem volt titok, hogy a DK az építkezésre koncentrál.

Ennek az építkezésnek a része volt, hogy az elmúlt időszakban csatlakozott a DK-hoz

  • Dr. Komáromi Zoltán
  • Trippon Norbert
  • Kálmán Olga
  • Dávid Ferenc
  • illetve Dr. Matlák Gábor.

Bősz Anett a mai sajtótájékoztatón elmondta: elkezdődött a Fidesz bosszúja az október 13-i eredmények miatt, ennek része az a jogkorlátozó intézkedés-csomag, amelyet a parlamenti képviselőkkel szemben be kívánnak vezetni. Az ellenzéki pártok reakciója minderre az, hogy még szorosabban összezárnak – közölte a képviselő.

Bősz Anett elmondta: a DK-frakció tagjaként hatékonyabban tudja képviselni a liberális értékeket, mint függetlenként, „jogfosztottként”.

Videó a bejelentésről:

Tovább bővül a DK csapata! Bősz Anett, a Liberális párt elnöke csatlakozik parlamenti Frakciónkhoz.Kövesd élőben és oszd meg Vadai Ágnes bejelentését! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. december 9., hétfő

.

 

Valódi Hírek