Rágalmazás miatt nyomoznak a Dr. László Imréről hazudozó fideszes szennymédia ellen

A kampány utolsó napjaiban próbálták kitalált sztorikkal bemocskolni az ellenzéki politikust.

A TV2 „Tények” és az Origo.hu propagandistái az önkormányzati választási kampányban minden idők egyik legaljasabb lejáratását indították Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármestere – akkor még csak polgármesterjelöltje – ellen.

A Tények adásában azt állította egy nevét és arcát nem vállaló, eltorzított hangon nyilatkozó személy, hogy zaklatás érte, az esetet pedig jelentette is a kórház vezetésénél.

Azon túl, hogy a történetet két nappal később maga a magánklinika vezetője cáfolta az RTL Híradónak, Dr. László Imre is megtett minden lehetséges jogi lépést a gyomorforgató ügyben.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság most rágalmazás vétsége miatt indult büntetőügyben rendelt el nyomozást Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, valamint a TV2 Tények felelős szerkesztői, műsorvezetői és az Origo.hu egyik újságírója ellen

– írja keddi közleményében a Demokratikus Koalíció.

Hozzáteszik: László Imre a választási kampányban azt ígérte, hogy október 13-án tisztességgel fogja legyőzni az ellene hazugsággal, lejáratással és gonoszsággal harcoló fideszeseket.

„Most, hogy ezen túl vagyunk, itt az ideje, hogy a jog által is bűnhődjenek a fideszes propaganda-birodalom lelketlen végrehajtói.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a bíróság döntését, ugyanakkor emlékeztet: az ügyben továbbra sem kért senki bocsánatot László Imrétől.”

– áll az ellenzéki párt közleményében.

(dkp.hu)

Valódi Hírek