Gyurcsány Ferenc: A Borkai-botrány lesz a Fidesz Waterloojának kezdete (+videó)

Most minden megváltozhat Magyarországon, ezekre a napokra 10 év múlva is emlékezni fogunk – véli a DK elnöke.

A legnagyobb ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció elnöke volt az ATV Egyenes beszéd vendége pénteken este.

Gyurcsány Ferenc leszögezte:

„Amit az elmúlt napokban láttunk, az nem mocskos kampány, hanem azt jelenti, hogy Borkai Zsolt élete a mocskos. Ez nagyon nagy különbség.”.

Hozzátette: a mostani kampány realista és őszinte, mert „bemutatja ennek az irtózatos hatalomnak a valóságos természetét”.

Gyurcsány szerint Borkai Zsolt botránya nem egy átlagos történet, hanem olyan, ami megváltoztathat mindent Magyarországon. Emlékezni fogunk ezekre a napokra 10 év múlva is, mert

„ez a Fidesz Waterloojának kezdete”.

Kiderült, hogy mindaz, amit eddig a fideszesek mondtak és képviseltek, az hazugság.

Eddig azt mondhatták maguknak a jóérzésű Fidesz-szavazók: „lehet, hogy lopnak, de legalább családszeretőek, rendesek, a haza, a nemzet”, most azonban egy nagyon erős képpel ennek az ellenkezőjével szembesültek.

Szóba került a korrupció témája is a beszélgetés során. Gyurcsány szerint komoly kockázat, hogy a választók minden politikai szereplőt korruptnak tartanak és magából a politikából ábrándulnak ki.

„Az én politikai életem jelentős része arról szól, hogy az ellenzéket is megtisztítsam, maga az Demokratikus Koalíció is emiatt alakult meg” – fogalmazott a DK elnöke, aki szerint

„aki akár csak 1 forintot elvesz a közös pénzből, annak nincs helye a politikában.”

Itt egy rövidebb részlet a beszélgetésből:


.
A teljes videót pedig >>ITT TUDOD<< megnézni.

Valódi Hírek