Jakab Péter üzent az áruló, Borkai-csicska győri jobbikosoknak

Elvált a szar a májtól.

Beszámoltunk róla, hogy a győri Jobbik váratlanul kilépett az ellenzéki összefogásból, hogy megnehezítsék az ellenzék győzelmét.

Fodor Roland, a párt helyi elnöke bejelentette: mind a négy jobbikos képviselőjelöltjük visszalép, ezzel kockáztatva az ellenzék közgyűlési többségét a városban.

Jakab Péter, a Jobbik parlamenti frakcióvezetője kemény szavakkal ítélte el a győriek húzását. Mint írja:

„Üzenet a győrieknek!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös ellenzéki képviselőjelöltségtől Győrben.

Az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került, a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került, és etikai eljárás indult velük szemben.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.”

Üzenet a győrieknek!A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös…

Közzétette: Jakab Péter – 2019. október 8., kedd

.

Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő szintén a közösségi oldalán üzent:

„Üzenet a győrieknek!

>>Légy egyenes, nem pedig kiegyengetett<< – Ma Magyarországon egy fojtogató rendszer épül, amely minden eszközt bevet, hogy hatalmát fenntartsa. Zsarol, fenyegetőzik, és akit lehet, azt megpróbálja korrumpálni.

A héten Borkai Zsolt győri polgármesterről kikerült felvételek kendőzetlen pőreségében mutatták meg a NER velejéig rothadt világát. Ez a rendszer nem jobb-, vagy baloldali, hanem hazug, igazságtalan és erkölcstelen.

Éppen ezért most, 2019 októberében nem mint jobb- vagy baloldali politikusok, hanem, mint jóérzésű, Magyarországért tenni akaró emberek kell, hogy szembe szálljunk vele és a vasárnapi választásokon megállítsuk a Fidesz pusztítását. Ezért tettük félre a pártlogókat, ezért tettük félre a világnézeti különbségeket és ezért állítottunk közös jelölteket a többi ellenzéki párttal.

Fodor Roland és társai Győrben hiába hivatkoznak jobboldaliságra, a viselkedésüket nem értékek és az egyenesség, hanem a társait hátba szúró ember álnok sunyiságának fogalma írja le, hogy a Fidesz sajtóközpontjának szlogenjeire kísértetiesen hasonló jelszavakat harsogó „politikusok” körüli gyanút már ne is említsem…

A Jobbik nem az a párt, ahol a szavaknak és tetteknek nincsen súlya. Elindultunk egy úton és ezen is fogunk végigmenni: október 13-án Győrben és máshol is mindenkit arra kérünk, hogy szavazatával az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassa.”

Üzenet a győrieknek! „Légy egyenes, nem pedig kiegyengetett” – Ma Magyarországon egy fojtogató rendszer épül, amely…

Közzétette: Gyöngyösi Márton – 2019. október 8., kedd

.

Valódi Hírek