Gulyás a Fidesz-kongresszuson: Budapest 100 év alatt nem fejlődött annyit, mint Tarlós alatt

Szó bennszakad, hang fennakad.

Gulyás Gergely is felszólalt a Fidesz 28., tisztújító kongresszusán vasárnap.

A kancelláriaminiszter az MTI tudósítása szerint azt állította: a mögöttük hagyott kilenc év az ország rendszerváltozás utáni történetének legsikeresebb időszaka, mert „Magyarország önbizalmában, gazdaságában, biztonságában és jövőképében egyaránt megerősödött.”

Gulyás úgy fogalmazott: erősödő falvak, városok, Tarlós István főpolgármester és kerületi polgármesterei munkájának köszönhetően Budapest a dualizmus időszaka óta nem látott mértékben fejlődő, immár világszerte csodált főváros.

Arról is beszélt, hogy a Fidesz és szövetségesei bár távolról sem tökéletesek, számukra a kormányzás eszköz, megtisztelő lehetőség az ország szuverenitásának megőrzéséhez, ahhoz, hogy utakat nyissanak a szabadságban a jólét felé.

Gulyás Gergely úgy vélte: a Fidesz kormányzásának azok is a nyertesei, akik nem a Fidesz-KDNP-re szavaztak, és azok is, akik nem szeretik őket.

Gulyás szerint az ellenzék az önkormányzati választáson nem polgármesteri és képviselői helyekben gondolkodik, hanem háborús hídfőállásokban. A „magyar Molotov-Ribbentrov paktum jelöltjei” a helyi közösségek szolgálata helyett politikai háborút akarnak.

A győzelem azon múlik, hogy a következő 14 napban megtesznek-e mindent azért, hogy mindenki figyelmét felhívják arra, a választás tétje nem a kormány sorsa, nem a parlamenti többség, hanem az országot alkotó városi, falusi közösségek békés fejlődése.

(MTI)

Valódi Hírek