Ceglédi Zoltán: A 168 Óra megszűnt, többet egy sort sem írok bele

Kifakadt az elemző a Fidesz legújabb húzásán.

Mint arról az elsők között beszámoltunk: „a tulajdonosokkal való föloldhatatlan ellentét” miatt bejelentette felmondását a 168 Óra hetilap teljes szakmai vezetése.

Egyszerre hagyja ott a lapot Tóth Ákos főszerkesztő, valamint Lakner Zoltán és Krajczár Gyula főszerkesztő-helyettesek.

Az ügyben most megszólalt Ceglédi Zoltán politikai elemző, a lap állandó szerzője is.

Ceglédi azt írja:

Három dolgot szeretnék az alábbiakhoz hozzáfűzni.

1. A holnapután megjelenő 168 órában lesz egy cikkem, amit még e botrány előtt adtam le a lapnak. Nem tudom, az új „koncepcióba” egyáltalán belefért volna-e az, amit és ahogy én írok, de megelőzendő a dilemmát, itt közlöm, hogy ezek után természetesen egy sort sem írok többet ebbe a hetilapba.

2. Az elmúlt hónapokban növekvő megdöbbenéssel figyeltem, ahogy Köves Slomó ott vigyorog fideszes kampányfelületeken, ahogy csak olyan válaszai vannak, aminek a Fidesz örül, meg ott ácsorog tétován a szülésserkentő fideszes kanbulin. Világos volt, hogy el kell jönnie ennek a pillanatnak. De mivel egyidősek vagyunk, én még látni fogom, amikor kib***ottul megbünteti a sors azért, amit most művelt.

3. Mivel a Fidesz a Népszabadságnál gyakorolt hirtelenség helyett itt a lassú kivéreztetés mellett döntött, biztosan meg fog jelenni 168óra címen egy hetilap a következő hetekben, hónapokban és talán-talán években is. Lesznek is benne itt-ott jó cikkek, sőt, talán a köztudottan ocsmány nemfizetési gyakorlatot is felváltja egy időre a forrásbőség, megmutatni, hogy minden oké. De a mai készítők távoztával, és a kalkulálható átkalibrálással egy olyan abszurd kiméra jön létre, aminek semmi köze sem a lap történelméhez, sem az elmúlt éveihez.

Röviden: A 168ÓRA NEVŰ HETILAP MEGSZŰNT.

Köszönöm, hogy amíg létezett, én is részese lehettem.

Három dolgot szeretnék az alábbiakhoz hozzáfűzni.1. A holnapután megjelenő 168órában lesz egy cikkem, amit még e…

Közzétette: Ceglédi Zoltán – 2019. szeptember 10., kedd

.

Valódi Hírek