Újabb csalásra vetemedett Hunvald György, ehhez már pofa kell

Megtévesztő módon, egy IX. kerületi egyesület jelöltjeként indul a VII. kerületben.

A Válasz.hu szúrta ki, hogy újabb szélhámosságra vetemedett a börtönviselt, és további szabadságvesztéssel fenyegetett Hunvald György.

Az ex-szocialista svindler, aki bejelentette, hogy polgármester-jelöltként ráindul az ellenzéki pártok közös jelöltjére a VII. kerületben, kiderült, hogy nem is akárhogyan teszi ezt:

Egy másik kerületbe bejegyzett egyesület nevében.

A szóróanyagain, Facebook-borítóképén megtévesztő módon csak annyi szerepel a jelölőszervezet neveként, hogy „Lokálpatrióták”, viszont a Nemzeti Választási Iroda honlapjáról kiderült a szervezet teljes neve:

Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület.

Íme:

Tehát Hunvald egy IX. kerületi egyesület jelöltjeként indul majd a VII. kerületben, mindezt ráadásul alapszabály-ellenesen.

A szervezet hivatalosan elérhető alapszabálya ugyanis kimondja:

„az Egyesület célja a Ferencvárosban élő polgárok részére kulturális programok szervezése, a lokálpatriotizmus szellemiségének terjesztése, népszerűsítése, ennek keretében időszaki lap vagy más kiadványok kiadása, rendezvények, előadások és konferenciák szervezése, illetve véleményének egyéb módon történő kifejtése a IX. kerületet érintő kérdésekben”.

A gazdálkodásról szóló alapszabályi részben pedig az szerepel, hogy a szervezet bevételei 100 százalékban az egyesület céljaira fordítandók.

Amennyiben tehát a Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület honlapján szereplő dokumentumok valósak, akkor a két kerülettel odébb indított Hunvald György támogatása messzemenően alapszabály-ellenes

– figyelmeztet a valasz.hu.

 

Valódi Hírek