Hivatalos: Botka újra indul a szegedi polgármesteri székért, a jelöltjeit is bemutatta

Szent a béke, minden ellenzéki párt beállt mögé.

Kedden a szegedi Széchenyi téren bemutatta az ellenzék képviselőjelöltjeit Botka László, aki azt is bejelentette: újra indul a polgármesteri címért.

A húsz jelölt az Összefogás Szegedért Egyesület (ÖSZE) színeiben indul a választáson, Botka elmondta, ilyen széles és teljes körű összefogás soha nem volt még: a tagok között van baloldaliak, liberálisok, civilek, zöldek és jobboldaliak is – amilyenek a szegediek. A jelöltek mögé egyébként beállt a

DK, az MSZP, a Momentum, a Jobbik, a Párbeszéd, de még az LMP is.

A polgármester azt kérte a pártoktól és a civil szervezetektől, „vegyék tudomásul, hogy ez nem pártpolitikai, főleg nem ideológiai szövetség. Ez egy lokálpatrióta szövetség.”

Botka azt is megjegyezte „irigyeink is vannak. A kétharmados abszolút hatalom minden el akar követni azért, hogy elfoglalja Szeged városát.

Idevezényeltek elég nagy számú idegent Budapestről és más városokból,

azzal a céllal, hogy károgjanak, hogy elvitassák a közösen elért sikereket.

Meg fogjuk tőlük védeni Szegedet, Szeged város ugyanis nem eladó. Mint ahogy megvédjük attól is Szegedet, hogy pénzéhes, milliárdos oligarchák akarják lenyúlni a fejlesztés forrásokat. Továbbra is átlátható módon minden elnyert uniós centet a város gyarapítására fogunk fordítani.”

(via szeged.hu)

Valódi Hírek