Maffiamódszerrel nyírja riválisait a Fidesz Keszthelyen: Ellenzéki operaénekesnő Facebook-oldalát tiltatták le

Semmitől nem riadnak vissza a hatalom megtartásáért.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy a balatoni város egyesült ellenzéke zseniálisan leleplezte a fideszes trollokat, amelynek következtében azóta az álprofilos provokátorok messzire elkerülik a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) oldalát.

Nem úgy az ellenzéki szimpatizánsokat, szervezőket. Tegnap az egyesület a Facebook-oldalán számolt be Nagy Bálint helyi alpolgármester-polgármesterjelölt oldalán tapasztalható cenzúráról.

Bálint Natália keszthelyi születésű, az ellenzéki összefogást szorgalmazó operaénekes, közgazdász válaszolt röviden az oldalon egy kommentre, amelyre álprofilos fröcsögést kapott. Az ezekre írt védekezését azonban elrejtette az oldal kezelője, csak a gyalázkodás látható.

Az énekesnő egy további kommentben jelezte, hogy a képernyőmentéseket kiteszi a közszereplői oldalának 20 ezer követője elé, mert ezt a gyakorlatot a véleményszabadság súlyos megsértésének tartja. Ám 20 perc múlva szembesült vele, hogy a fiókját feltörték, a hivatalos oldalát pedig eltüntették a Facebookról.

Nagy Bálint fideszes polgármester-jelölt egy neki feltett kérdésre válaszul tagadta, hogy köze lenne mindehhez.

Bálint Natália, keszthelyi születésű operaénekes, közgazdász, az ellenzéki összefogás egyik katalizátora

Bálint Natália Keszthelynek írt himnuszát egyébként a város betiltotta, az énekesnő Magyar átok című dalát egymillióan látták december óta a Facebook-oldalán, egyik videója pedig a keszthelyi „oligarcha-partról” szól, és pár hét alatt 230 ezres megtekintést ért el. Ebben elhangzott, hogy az ürességtől kongó parton lévő, omladozó szállodák Tiborcz István vagy Mészáros Lőrinc tulajdonában állnak. Ez a videó sem elérhető jelenleg.

Ismeretlen tettesek – valószínűsíthetően a Fidesz keszthelyi feudális uralmának megőrzése érdekében – ma feltörték és…

Közzétette: Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület – 2019. július 21., vasárnap

.

Tegnap ráadásul nem csak az énekesnő oldalát törték fel, hanem az egyik KÉVE-jelölt, Kenyeres Bence édesapjáét, a környezetvédelmi civil aktivista Kenyeres Lászlóét is, aki a városban többek között a fásítási kezdeményezéséről ismert, és arról, hogy kínosan ügyel a csoportjában a politikamentességre. Most azonban állítása szerint posztjai tűntek el. A KÉVE oldalához is hozzányúltak, a webcímet azonban nem tudták átírni.

A keszthelyi ellenzék és a Fidesz-maffia harcának aktuális állásáról tájékozódhatsz a KÉVE oldalán, >>ide kattintva<<.

Valódi Hírek