Rondán lebukott a Fidesz facebookos trollhadserege (+fotók)

Rászabadultak a választásra készülő ellenzékre.

A keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) buktatta le a kormánypárthoz köthető kamuprofilhadat.

Azok után szálltak rá a Facebook-oldalukra, hogy a város ellenzéki pártjait és civil szervezeteit összefogó szervezet tüntetett Keszthely utolsó szabadstrandjának fizetős „kutyás élményparkká” való átalakítása ellen.

A sztorira rábukott első körben a Pesti Srácok, akik a kutyások mellé álltak (úgy hogy a helyi kutyás egyesületek nem is tudtak a tervekről), majd Facebook kommenteket gyűjtöttek arról, mennyire megvetik a helyiek az ellenzékieket.

A probléma csak az, hogy azok a helyiek, akikre hivatkoznak, nem léteznek:

Egy trollhadsereg részei.

A KÉVE időt és energiát nem spórolva buktatta le sorra a kamuprofilokat. A szervezet szerint ennyire fél az állampárti vezetés az egységbe tömörült ellenzéktől.

„Arctalan, névtelen alakok manipulálják a jószándékú, érdeklődő embereket. Mi nem fogunk ebben részt venni, de ebben az albumban megtalálják leleplezett „trolljainkat”, a teljesség igénye nélkül.

A gonosz, gerinctelen bomlasztást ők végzik, nem mi.

Ők félnek, nem mi. Ők rejtőzködnek, nem mi. Lehet valaki, aki ilyen módszereket alkalmazó hatalom mellé áll, és az állampárt színeiben indul bármilyen választáson, rátermett, becsületes, tisztességes?”

Íme a kamuprofilok:

Valódi Hírek