Friss számok: Nagyon szoros a küzdelem Kálmán Olga és Karácsony Gergely között!

Most kell belehúzni annak, aki változást akar!

Felpörögtek az események az ellenzéki előválasztás véghajrájára: a Fidesz láthatóan minden fegyverével Kálmán Olgát támadja, aki egyedüliként a főpolgármester-jelöltek közül megszüntetné a készpénzforgalmat a fővárosi parkolásban, ezzel elvágva a 444.hu oknyomozó filmjében bemutatott Fidesz-MSZP parkolási maffia lehetőségeit.

Kálmán Olgát azóta a Fidesz kamu telefonhívásokkal próbálják lejáratni (részletek itt), a TV2-ben hazudoznak róla, legújabban pedig az Origo támadta be azzal, hogy egy kampányvideójában néhány másodpercet engedély nélkül használt fel.

A Kálmán Olga elleni brutális támadások ellenére a kutatások fej-fej melletti küzdelmet mutatnak Kálmán Olga és Karácsony Gergely között.

A Závecz Research vasárnap közölt felmérése szerint Karácsony 39 százalékon, Kálmán Olga 35 százalékon, míg Kerpel-Fronius Gábor 10 százalékon áll.

Az IDEA Intézet hétfőn közölte a legfrissebb méréseit: náluk Kálmán Olga vezet 41 százalékkal, Karácsony a második 38 százalékkal, a momentumos jelölt pedig 14 százalékon áll.

Bármelyik kutatás áll is közelebb a valósághoz: az már látszik, hogy nagyon szoros lesz a végeredmény: lehet, hogy néhány darab szavazaton fog múlni, hogy ki küzdhet meg Tarlóssal ősszel, ennélfogva ki lehet majd 5 évre a főváros vezetője.

Ha budapesti vagy, és még nem voltál előválasztani, szerdán délig megteheted az alábbi helyszínek valamelyikén.

Szavazz úgy, hogy a Fidesznek legjobban fájjon!

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek