Durvul a háború: Minden fegyverét Kálmán Olga ellen fordította a Fidesz a véghajrában

Már nem is titkolják, hogy kinek a győzelmétől tartanak egyedül.

Térdig járunk az előválasztási kampányban: a küzdő felek egyre világosabban kimutatták szándékaikat. Nem csak a résztvevők, de a (látszólag) kívülállók is.

Amióta Kálmán Olga világossá tette, hogy főpolgármesterként azonnal megszüntetné a készpénzforgalmat a budapesti parkolásban, nagyon komoly erők mozdultak meg a győzelme ellen.

A 444.hu által alapos dokumentumfilmben leleplezett Fidesz-MSZP parkolási maffia révén ugyanis a mutyipártok zsíros pénzeket vágtak zsebre, miközben a budapesti lakosok és az önkormányzatok nagyon rosszul jártak.

Először az Alfahír számolt be róla szombaton, hogy Kálmán Olgát kamu telefonhívásokkal próbálja lejáratni a Fidesz: a közvélemény-kutatásnak álcázott hívások során légből kapott rágalmakkal vádolják a legerősebb ellenzéki párt jelöltjét. (>>részletek erre<<)

Majd jött a TV2 lejárató riportja, végül vasárnap azzal vádolta meg Kálmán Olgát az Origo, hogy engedély nélkül használt fel pár másodpercet az egyik kampányfilmjében.

Erről a szösszenetről van egyébként szó:


.

Az Origo lejárató szándékú vádját villámsebesen átvette a teljes fideszes revolvermédia, majd az „ellenzéki” sajtó egy része is, míg végül a DK kommunikációs igazgatója, Wirsching Viktória az Indexnek világossá tette:

„a Demokratikus Koalíció számtalan alkalommal használ politikusairól rövid videórészleteket tévéműsorokból, senki korábban ezeket nem kifogásolta. Az ATV-vel korrekt szakmai viszonyt ápolunk, így ezt a kérdést is tisztázni fogjuk velük.”

A DK sajtósa hozzáfűzte:

a Fidesz-média minden felületén, minden elképzelhető módon támadja a jelöltjüket, szerinte ebből is az látszik, hogy a Fidesz kit tart valódi ellenfelének.

NYF-kommentár: Hát, így állunk az előválasztási kampány közepén. Amennyiben budapesti vagy, és még nem voltál szavazni, szerda délig megteheted az alábbi helyszíneken. Szavazz úgy, hogy a Fidesznek a legjobban fájjon!

.

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek