Most érkezett: Orbán haverjáról újabb kínos felvétel került elő

Dagad a botrány.

Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár a napokban kiszivárgott ibizai videófelvételéből újabb részletek láttak napvilágot.

Mint ismert: Strache-ról pénteken került nyilvánosságra egy titokban készült videofelvétel, amelyen a szélsőjobboldali politikus sikeres állami megbízásokat ígért egy magát dúsgazdag orosznak kiadó nőnek, ha az segíti a kampányát.

Azóta Strache lemondott az alkancellári és az FPÖ-pártelnöki posztjáról is és elnézést kért mindenkitől.

Azt nem tudni, ez mennyire lesz elég, mert az újabb felvétel után egészen biztosan nem zárják a szívükbe a szerbek és a horvátok. A videón elhangzik tőle, amikor a horvátországi és szerbiai befektetésekről van szó, hogy

„Horvátország egy sz**”, és hasonlóan beszél Szerbiáról is.

A politikus és a pártja egyébként a horvát és szerb jobboldali pártok fontos szövetségese volt. Sanszos, hogy csak eddig.

Arról is beszélt Strache, hogy pártja egy izraeli tanácsadót fogadott a választásra. Ő ugyanaz, aki dolgozott a Brexit-kampányon, illetve Donald Trumpnak és Vlagyimir Putyinnak is.

Hogy még mélyebbre ássa magát, azt is elmondta a felvételen, hogy a Kínai Kommunista Párt emberei is kapcsolatba léptek vele és hozzátette:

Nagyon sok pénzük van a kutyáknak.

(via 444)

Valódi Hírek