Most érkezett: Reagált a kamupárt-királynő Gulyás Márton leleplező filmjére

Furcsa videóban szólalt meg Seres Mária a Rablópártokról!

Amint arról lényegében a teljes magyar média, köztük a Nyugati Fény is beszámolt: Rablópártok címmel másfél órás, drámai erejű leleplező dokumentumfilmet készített Gulyás Márton civil aktivista. (A filmet >>itt tudod megnézni<<)

A film azt mutatja be, hogyan nyúlták le szisztematikusan az állam pénzét az erre szerveződött csaló kamupártok.

Kiderül belőle, hogyan érnek össze a szálak az egykori Magyarországi Zöld Pártot vezető Stekler Ottótól feleségén, Seres Márián át az államnak sok száz millió forinttal tartozó Összefogás Pártot irányító Szepessy Zsolt köréig.

A hat bemutatott párt

2,2 milliárd forintnyi

állami támogatást vehetett fel és tüntethetett el.

Seres Mária több mint egy héttel a dokumentumfilm megjelenése után egy 4 perces, homályos tartalmú videót töltött fel a Facebook-oldalára, amelyben azt állítja:

„Gulyás felépített egy, a saját fantáziáján alapuló történetet, nem kímélve a család szentségét sem.”

Seres szerint a film „közel száz hazugságot, hamis és félrevezető állítást” tartalmaz, ám ezekből egyetlenegyet sem említ vagy cáfol meg a válaszvideójában.

Seres Mária a videóban azt állítja, hogy választ fog adni a „vádaskodásra”, de arról nincs egy mukk sem, hogy mikor és milyen formában.

Íme:


.

Gulyás Márton a Magyar Narancsnak reagált Seres videójára, imígyen:

„A videóban a filmünk egyetlen állítását sem cáfolja vagy korrigálja, ellenben hamis állításra vetemedik, amikor az mondja: nem kerestük.

Én személyesen hívtam telefonon azon a számon amit szerezni tudtam hozzá, a filmben pedig benne van, ahogy a férjével beszélek, és az is, hogy ő csapja rám a telefont mondván „nem élünk vele” mármint a nyilatkozat lehetőségével.

Vagyis Stekler Ottó mindkettejük nevében nyilatkozott és utasította el a megkeresésemet.”

Gulyás hozzáteszi, hogy ő ezúttal is nyitott a személyes találkozóra és az interjúra.

Kapcsolódó cikkünk:

Drámai erejű filmben leplezte le a tolvaj kamupártokat Gulyás Márton (+videó)

.

Valódi Hírek