„Orbán Viktor már nem csak a vizelő kutya, hanem a rohadt alma is a Néppártban”

Visszatért az ellenzék a Parlamentbe.

A parlament hétfői ülésén ezúttal részt vett az ellenzék is és most a napirend előtti felszólalásokkal ment neki a kormánynak.

A fő téma az európai parlamenti választás volt, Gyöngyösi Márton a Jobbikból indította az első attakot, mint mondta, „a választás tétje, hogy megengedjük-e, hogy Orbán Viktor kivezesse Magyarországot az európai közösségből, és bérrabszolgaságba taszítsa az embereket.

Egy másik Orbán válaszolt Gyöngyösinek a Fideszből, Balázs, aki szerint most fog összecsapni a nemzetek Európája koncepció az európai egyesült államoknak nevezett elképzeléssel.

Egyébként meg Brüsszel.

Szabó Tímea is felszólalt, aki fizetett lengyel tapsolókkal nyitott, majd rátért az elmúlt évtized legdurvább kormányfő ábrázolására:

„Így néz ki Európa erős embere, egy maga alá vizelő kutya?

Még nekem is ciki, hogyan ábrázolják Európában a miniszterelnököt.”

Az Országgyűlés plenáris ülése 2019. március 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Orbán Balázs így felelt minderre: hogy lehet az, hogy Brüsszelből érkezik egy utasítás, azt pedig a kormány nem teljesíti.

Erre dobott egy lapáttal a DK-ból Gréczy Zsolt, aki arról beszélt, hogy az Orbán-kormány ki akarja léptetni az országot az Európai Unióból. „Orbán Viktor már nemcsak a vizelő kutya, hanem a rohadt alma is a Néppártban„, attól félnek, hogy

az egész kosár almát meg fogja rohasztani.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára válaszolt Gréczynek, azt mondta, egy párt ül a parlamentben, aki ki akart lépni az EU-ból, ez pedig a Jobbik, amellyel a DK ünnepelt március 15-én. Egyébként meg Brüsszel.

(via Index)

Valódi Hírek