Nem vicc: Hangtállal és gyertyával tartja távol a gonosz erőket a polgármester (+videó)

A jó fideszes kapcsolatokkal rendelkező városvezető ellen nyomoznak is.

Kossa Lajos, Aba város polgármestere a januári testületi ülésen új hagyományt jelentett be: tibeti hangtálakkal fognak nyugtázni minden testületi döntést, az ülések kezdetén pedig gyertyát gyújtanak az ártó szellemek és az ellenzéki negatívság elhallgattatására – írja az Átlátszó.

Persze mindezt lehet tetézni, az abai polgármesternek három fő ellensége van: Paprikajancsi, Sunyi Róka és Páváskodó Pulyka. Ez három ellenzéki képviselőt jelent, akit a fenti „ezoterikus fegyverekkel” próbál kordában tartani Kossa. A másik három mindent csípőből megszavaz, ők a jók.

Az Abai Hírek oldalán, szerencsére minderről van egy videó is, szóval jó szórakozást!

Szelleműzés

Kossa Lajos döntése alapján szelleműző szeánsszal színesednek innentől az abai képviselő-testület hivatalos ülései.Képviselő-testületi ülés – 2019. január 23. AbaLegjobb mondatok sorozat 3.#kossa #aba_varos #aba #szellemek

Közzétette: Abai Hírek – 2019. február 8., péntek

Egyébként a jó fideszes kapcsolatokkal rendelkező polgármesternek más gonoszságokkal is meg kell küzdenie. Kossa Lajosra vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést kért a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség.

Mint a cikkből kiderül: A vád szerint a polgármester éveken keresztül dézsmálta az önkormányzat pénzét: fizetési és vásárlási előleg címkézéssel 2012 és 2016 között 83 alkalommal vett fel a település pénztárából kisebb-nagyobb összegeket, összesen több mint 10,7 millió forintot.

Valódi Hírek