Semjént megérintette a Bayer show és képviselőtársát leprázta – videó

Aki nem támogatja Orbán tervét, az beteg?

Bayer Zsoltot a volt osztálytársa is meglátogatta végre, a vadászatairól elhíresült Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes huppant le a székbe a Bayer show vasárnapi adásában.

Ha már ott volt Semjén, felkérte Bayer, hogy elemezze Korózs Lajos MSZP-s politikus nyilatkozatát. A szocialista politikus ugyebár azt mondta, hogy Orbán Viktor családvédelmi akcióterve a kiváltságosoknak kedvez. A KDNP-s honatyát megérinthette a műsor hangulata, mert azt mondta, hogy

a képviselőtársával pszichiáternek kellene foglalkozni.

Azzal szerinte szakembernek kellene foglalkozni, aki amikor a magyar anyákról, a magyar családokról van szó csak a személyes bizniszére gondol és ezt kivetíti a világra.

Az is felmerült, hogy Annika Strandhäll svéd miniszter nácizmust emlegetett Orbán szülesztő tervei kapcsán. Erre Semjén azt mondta, ez jelzi az aberráltságot, ahová a politikai korrektség őrületében jutottak.

Azt is mondta, „a helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés.

Aki ezt kétségbe vonja, az beteg.”

Utána még jobban belelovalta magát és kijelentette, „beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a tagjai ne az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel és így a nemzet fennmaradjon.

Valódi Hírek