Ez már elképesztő: Demeter Márta halott anyukáját sem kímélik a Fidesz hiénái

Eddig is tudtuk, hogy a Fidesznél és propagandistáinál embertelenebb bandát nem hordott még a hátán a föld, de ma sikerült újabb negatív rekordot dönteniük.

Szervezett lejáratókampányt indított a Fidesz-maffia Demeter Márta ellenzéki képviselőnő ellen, akit tegnap nemzetbiztonsági kockázatnak minősítettek, ma pedig azt hazudta róla az Origo nevű foshalom, hogy

„Demeter Márta lebukott: VIP-kártyát kért a Honvédkórházban”

A „cikkben” bemutatnak egy formanyomtatványt is, amelyben Demeter Márta kérelmezi a Honvédkórház Speciális Rendeltetésű Centrum járóbeteg-ellátásának igénybevételét.

Az Origo „cikke” után másfél órával a Fidesz közleményét adott ki, amelyben azt írták:

„Demeter Márta a kétszínűség iskolapéldája. Az LMP-s politikus ezt a Honvédkórházat támadó Facebook-bejegyzésével is bizonyítja: miközben kritizálja a Honvédkórházat, az ott dolgozó orvosok és ápolók áldozatos munkáját, ő maga a hírek szerint egészségügyi VIP-ellátást igényelt a kórháztól.”

És hogy mi a valóság?

Nos, a Fidesz és az Origo rágalmaiból egy szó sem igaz. Valójában Demeter Márta azért fordult 2017 augusztusában a Honvédkórház vezetéséhez, mert szerette volna a végstádiumban lévő édesanyjával tölteni az utolsó napokat, és abban a kórházban, ahol az anyukája feküdt, nem engedték meg neki, hogy együtt legyenek éjszaka is.

Ezért a politikus a Honvédkórházba akarta az édesanyját befektetni, mert ott lehetősége lett volna rá, hogy vele legyen a kórteremben éjszaka is.

„Semmilyen ellátást nem igényeltünk, akkor már tudtuk, hogy meg fog halni” – mondta az Alfahírnek Demeter Márta.

Az LMP kedd este közleményt is kiadott az ügyben, ebben azt írják:

„Az elmúlt órákban a Fidesz embertelen támadást intézett Demeter Márta ellen propagandaportálján, az Origo.hu-n. Az LMP társelnöke nem vett igénybe VIP-szolgáltatást a Honvédkórházban. Mindössze arra kért lehetőséget, hogy gyógyíthatatlan beteg édesanyjával együtt tölthesse az utolsó napokat. Erre ugyanakkor az intézményben már nem kerülhetett sor.”

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek