Három nappal előtte közölték Vajna Tímea húgával, hogy mégsem engedik be az idei Story Gálára

Visszavonták Palácsik Lilla meghívását a legnagyobb celebmutogató showról.

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla egy hosszabb posztban írta le az Instagramon, mi történt.

Eszerint a fotósként dolgozó lányt még januárban kereste meg a Nők Lapja Café, hogy szeretnék, ha ő fotózna nekik a Story Gálán.

Palácsik Lilla elfogadta a felkérést, majd ki is találta a koncepciót, amihez kért egy jobb minőségű gépet egy forgalmazótól, akik még plusz segítőt is adtak mellé. Ezzel bővült a létszám, amivel az NLCafénak és a Story Gálának semmi baja nem volt.

Ezt követően meghalt Andy Vajna, ami után Palácsik Lilla leírása szerint többször is megkeresték őt telefonon a Story magazintól is, hogy nyilatkozzon, áruljon el részleteket.

“azt gondolták a fotós együttműködés miatt majd adnunk interjút Andy haláláról, temetéséről, stb. Természetesen nemet mondtuk, és kegyeletsértő dolognak tartottuk az egész telefonhívást, majd később nem is vettük komolyan!”

– írja a lány. Ezek után három nappal az esemény előtt (!) visszamondták a fotós megbízást, sőt, közölték vele, hogy a Story Gálára sincsenek meghívva.

Palácsik Lilla teljes bejegyzése itt tekinthető meg:

View this post on Instagram

Sziasztok! Az elmúlt hetekben a minket ért veszteség miatt eltűntem, nem posztoltam, inkább csak egymással foglalkoztunk. Rengetegen írtatok, hogy remélitek jól vagyunk, nagyon aranyosak vagytok mind! Próbálunk jobban lenni, de Andy hiánya mellé számos más fájdalom is párosul. Emiatt rakom ki most ezt a posztot. Mint tudjátok fotósként dolgozom és a divat, illetve a családi fotózásokon túl több hazai média felületnek is készítek fotókat. Nagyon hálás vagyok ezekért a lehetőségért, mert úgy gondolom, hogy a szakmai fejlődésemhez rengeteg tud hozzá adni! Ezért általában az összes sajtóval kapcsolatos esemény fotózására igent mondok, így volt ez az NL café megkeresésével is. Az NL café januárban keresett meg, hogy szeretnék ha én lennék a hivatalos fotósuk a Story Gálán, aminek persze én nagyon örültem! Közösen kitaláltunk egy nagyon jó koncepciót ami kicsit a Vanity Fair szokásos Oscar gála fotózásira hasonlított volna. Mivel Tamással nagyon maximalista típusú emberek vagyunk, egyből azon gondolkoztunk, hogy szeretnék a lehető legjobb mínőségben készíteni a képeket, ezért megkerestük a Phase One Magyarországot, hogy működjünk együtt és a 100MP-s csodakamerájukkal csinálhassak fotókat. Nekik nagyon tetszett az ötlet és megígérték hogy asszisztenciát is biztosítanak a számomra! Én ezt jeleztem az NL café felé is, hogy nem ketten hanem 3an lennénk az én kis fotós sarkomban. Ezután teltek a hetek és közben elment közülünk Andy🖤 Majd a halál után napokkal kaptuk sorban a hívásokat az újságíróktól, természetesen a Storytól is, hogy azt gondolták a fotós együttműködés miatt majd adnunk interjút Andy haláláról, temetéséről, stb. Természetesen nemet mondtuk, és kegyeletsértő dolognak tartottuk az egész telefonhívást, majd később nem is vettük komolyan! Ám eljött a mai nap, amikor szűk létszámkeretre hivatkozva (kezdetben a fotós asszisztens +1 főre, majd Tamásra és rám) 3 nappal a Gála előtt visszamondtak a megbízásunkat, és finoman közölték, hogy a Gálára sem vagyunk meghívva. A történetet elmesélve csak annyit szeretnék mondani, hogy a gyász időszakában partyzgatni úgy sem mennénk! Az egész Story Gálát egy munkának éltem meg, egy kihívásnak és egy megtiszteltetésnek!

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

.