Thürmer Gyula akkorát migránsozott, hogy a Fideszben a könnyeiket törölgetik a gyönyörtől

Beszállt a fideszes stílusú migránozásba a Munkáspárt nevű szélsőbaloldali fantompárt elnöke.

Thürmer Gyula az egyetlen ember Európában, aki nem vállalta a politikai felelősséget azért, hogy 12 év alatt a negyvened (!!) részére, 4,08 százalékról 0,11 százalékra dolgozta le egy párt támogatottságát.

A Munkáspárt örökös elnöke abban az országban kezdett el migránsozni, ahová korábban sem akart jönni senki, és akkor, amikor már a Nyugat-Európába irányuló migráció is 99 százalékkal megcsappant, és a 2015 előtti szint alá esett vissza.

Thürmer Gyula saját lapjában közzétett „gondolatait” a Mandiner idézte, Hollik István felkötheti a gatyáját, ha meg akarja ugrani ezt a lécet.

Íme:

„Május 26-a után új világ köszönt ránk. A bevándorláselleneseknek kell többségbe kerülniük, s akkor nem kell félteni a nemzeti szuverenitást és a kereszténység is biztonságban lesz – sugallja a miniszterelnök. Még azt is tanácsolja, hogy felejtsük el, hogy ki jobboldali, ki baloldali.

A választóvonal nem ez. Akarsz migránsokat vagy nem akarsz! Ez itt a kérdés!

A parlamenti ellenzék szerint a bevándorlók beengedése érdem, sőt dicsőség, európai virtus, s aki nemet mond rá, az nem európai, nem demokrata, nem modern, és az ilyeneket irtani kell. Szeretjük Európát, de főleg a hatalmat szeretnénk, úgyhogy le az Orbán-rendszerrel!

De mit mondjunk mi, a Munkáspárt? Ellenezzük a bevándorlást? Igen! A Munkáspárt már akkor ellenezte, amikor ez még nem vált a kormánypropaganda fő irányává. És nem azért ellenezte, mert a kormány is így gondolta, hanem mert szilárd meggyőződésünk, hogy a migráció abban a formában, ahogyan ez ma megjelenik, kárt okoz a munkásosztálynak, a dolgozó tömegeknek és a nemzeteknek egyaránt.

Véleményünket nem csak mondogattuk, de igyekeztünk a nemzetközi munkásmozgalom más pártjait is meggyőzni.

A mostani bevándorlók nem ugyanolyanok, mint az EU szegényebb országaiból a gazdagabbakba vándorlók. Nem török, görög és más vendégmunkásokról van szó, akik akár szövetségeseink is lehettek a tőke elleni harcban. A mai bevándorlók nem azért jönnek, hogy megdöntsék a pénz uralmát. A kapitalizmus előnyeit akarják élvezni.

Tehát, tisztelt választók, ha Önök nem akarják, hogy a bevándorlás megváltoztassa világunkat, nyugodtan szavazzanak a Munkáspártra is. Mi ellene vagyunk.

Nyugodt szívvel válasszák a Munkáspártot azok is, akik az európai kultúra, a kereszténység értékeit féltik. Többségünk nem jár templomba, de mi nem rombolunk templomokat, és nem építünk helyettük mecseteket.”

(via)

Valódi Hírek