Bayer Zsolt egy 18 éves diáklánynak: te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli

Az Echo Tv vasárnap esti műsorában Bayer Zsolt, miután vendégül látta Szijjártó Pétert, szabadult el és osztotta Nagy Blankát. A 18 éves gimnazista bűne, hogy többek között Bajszos Szarnak nevezte Áder Jánost egy tüntetésen – szúrta ki a 444.

Bayer szokás szerint nem fogta magát vissza és azt mondta róla, hogy

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”

A főállású elküldőember azon is lamentált, hogy az ő idejében még gimnazistának lenni „ethosz volt” és még Grósz Károlyt se küldték el a fenébe trágár módon. mert az embernek volt egy érettségije, ezért nem jöttek a szájára ilyen szavak. Arról nem beszélt az érettségizett Bayer, hogy akkor ő miért küld el embereket az anyjukba, de mindenesetre üzent a diáklánynak:

„No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”