Nincs megállás: Tovább szakad a gát a rendőröknél, folyamatosan özönlenek a panaszok a megalázó fizetésekről (fotókkal)

És már nem csak rendőrök háborognak.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a rendőri állomány tagjai az elmúlt napokban folyamatosan teszik közzé az interneten a bizonyítékokat arról, hogy a fideszes propaganda hazugságaival szemben elképesztően alacsony fizetések vannak a testületnél.

A Zsaruellátó nevű Facebook oldalon most is szinte percenként jelennek meg a kifotózott banki SMS-ek és bankszámlakivonatok. Ezek az összegek eleve nagyon megalázóak, úgy meg pláne, hogy

az üzenetekből az is kiderül, mennyi munkáért kapták az adott fizetést.

Az egyik beküldő szerint a rendőrök közül már sokan kinyitnák a szájukat:

„Kedves Zsaruellátó. Nagyon elkeserítő a helyzet ami manapság a rendőrségnél megy, de legalább ti itt vagytok nekünk, hogy segítsetek ezen javítani, hamár mi nem nyithatjuk ki a szánkat úgy ahogy akarnánk.
Ez az én fizetésem kiemelt kapitányságon 7 év után járőrvezetőként benne nyelvvizsga pótlékkal, illetve 24 óra túlórával.”)

„3 éves rendőr vagyok és családom is van ebből elég nehéz eltartani őket.”

Ezzel tényleg nehéz vitatkozni:

Az egyik beküldő rendőr bankszámlakivonattal demonstrálja, mi történik a rendörségnél, miután letelik a próbaidő:

„Sziasztok
2017. 09.01-2017.12.31 között próbaidő alatt 220.300 és a próbaidő lejárata után ^^megdobták,, a fizetést kerek 5 forinttal és azóta mai napig stangnálok.”

De már nem csak a rendőrök hozzák nyilvánosságra megalázó fizetésüket:

Egy másik BV-s beszámolója és kivonata:

„Sziasztok én BV-s vagyok , de nálunk is olyan komoly szinten ember hiány van, ami nem is csoda. Ez a pénz 28 túlszolgálattal plusz éjszakai pótlékkal ennyi, 4 év után , nekem is elég márciustól.”

Habár egyre többen szolidárisak a rendvédelmi dolgozókkal, a Zsaruellátó oldal szerkesztői azt kérik mindenkitől, a rendőrökre hivatkozva ne szervezzenek tüntetéseket, mert így

lényegében éppen azokkal tolnának ki, akikkel szolidaritást szándékoznak vállalni:

Valódi Hírek