Sallai R. Benedek úgy leokádta Hadházyt és Varju Lászlót, mintha ők lennének az LMP főellenségei

Gratulálunk! Puzsér sem csinálta volna a Fidesz számára kedvezőbben.

Megszólalt az LMP második leggusztustalanabb figurája a Schmidt-ficsúr után.

A korábban a saját párttársát, Hadházy Ákost székestől felborító Sallai Róbert Benedek ezúttal a Facebook-oldalán rontott neki, na nem a Fidesz-maffiának, hanem a pénz és hatalom nélküli ellenzéknek.

Sallai beszámol róla, hogy megnézte a videót, amelyen az MTVA „biztonsági őrei” kidobják a közintézményből Varju László DK-s képviselőt.

Sallai erről azt írja:

„A 444 úgy tálalta, mintha roppant atrocitások érték volna ezt a képviselőt, miközben számomra megmosolyogtató nyugalommal és udvariassággal kezelték a helyzetet. Megnézhette volna magát egy túrkevei motorostalálkozón, ha a rendezők kikísérik… Garantáltan nem így sétál el kamerázgatva a telefonjával.”

Sallai ezután azt is kommentálja, hogy volt párttársait, Hadházy Ákost és Szél Bernadettet is kidobták a köztévé székházából. Erről így ír:

„ez az átok gép feltolta ismét Hadházy Ákos és Széll Detti decemberi akcióját, amit szándékosan, tudatosan nem akartam megnézni, habár utána sokan írtak rám, hogy most már elhiszik, hogy Hadházy Ákos anno földre dobta magát. Mondtam én…”

Sallai hosszan gyalázza az ellenzéki képviselőket, például így:

„Nulla méltóság, nulla tisztesség, hulla helyzetkezelési-képesség, csak a balhé keresése, csak a szereplésvágy és a versenyfetrengés, amit Varjú és Hadházy művel. Kínos.

Mert nekik mindent lehet. Ők országgyűlési képviselők, ezért ők bemehetnek oda, ahová nem lehet. Nekik mindent szabad. Hozzájuk nem lehet érni. Nekik mentelmi joguk van, ők csinálhatnak bármit.”

Hozzáteszi:

„szégyellem magam, hogy a munkám egyetlen percével is hozzájárultam, hogy ilyen emberek mandátumhoz jussanak, de legalább örülök, hogy ezen kínos ellenzékhez már semmi közöm nincs.”

Sallai R. Benedek teljes posztját – ha van hozzá gusztusod – itt találod:

Versenyfetrengők A szokottnál kicsit később keltem. Éjszaka egy szakmai kiadványt írtam, későn feküdtem. Hét körül…

Közzétette: Sallai Róbert Benedek – 2019. január 5., szombat

.

Sallai posztjára vasárnap délelőtt reagált Hadházy Ákos is.

A független képviselő azt írja:

„(Sallai) »jó érzékkel« tegnap sértegette hosszan egy posztjában a közmédia szabadságáért küzdő képviselőket és az egész ellenzéket. Miközben szorgalmasan felmondja a kormánypropaganda minden üzenetét és bőszen védelmezi a teljesen törvénytelenül minket földre rángató és az épületből kirángató smasszerokat.

Tudom, hogy kapott az alapítványa 70 millió EU támogatást két tanulmányra, de tudtommal azokat az erdei ökoturizmusról kell írnia, nem pedig a kormánypropaganda üzeneteinek felmondásáért.

Én ismerem őt, és tudom, hogy másképp viszonyul az erőszakhoz, mint az emberek többsége és ezt büszkén vállalja is. Ezért csak annyit üzenek neki, mint amit ezen az oldalon minden fideszes trollnak szoktam: – Mélyen sajnálom, ha indulatokat keltettem Önben!”

Valódi Hírek