Szellemi magas élet: GFG egy óvodás, a volt munkásőr pedig egy munkásőr stílusában értékelte a tüntetéseket (videóval)

Az Orbán-rezsim közpénzből kitartott szellemi nagyságai nagyon élnek.

Az Echo TV Angard című vitaműsorában a rabszolgatörvény, a botrányos parlamenti elfogadása és azt követő tüntetéshullám volt a téma. A vitában négyen vettek részt: Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője, Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója, illetve G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője.

A vita hevében G. Fodor és Gajdics néha egészen idegbe jött, egyikük infantilis, másikuk kocsmai stílusban gyalázva a tüntetés résztvevőit, illetve az MTVA-ban tiltatkozó képviselőket.

Itt például GFG-nek kicsit megszalad a fantáziája, Sorost már azzal is vádolja, hogy a milliárdos ezekkel a tüntetésekkel az ellenzéket akarja elpusztítani:

Az egykori munkásőr le sem tagadhatná vonzalmát a fegyveres párttestületek iránt: szerinte egy hírszerksztőség az hadiüzem:

G. Fodor az egy füstbomba miatt rabosított Momentum-alelnök, Donáth Annán gúnyolódik:

Gajdics elvtárs a szolgálatot kocsmai hőbörgéessel levezető munkásőr (esetleg besúgó házmester) kétlábon járó, élő szobra:

Akinek ez nem elég, itt megnézheti a teljes adást, amelynek egyik legfőbb jellemzője, hogy G. Fodor folymaatosan a vitapartnerei szavába vág:

 

Valódi Hírek