Ordító baromsággal vádolta meg a tüntetőket Orbán zsebpolitológusa

Megőrülsz. Tényleg.

A Magyar Időkben szólalt meg Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet nevű fideszes kloákaintézmény „igazgatója”.

A fideszes humorista azt nyilatkozta a „lapnak”:

„Noha a sok ügyetlenség miatt első látásra tűnhetne spontánnak is a szerda óta tartó megmozdulás, valójában koncentrált kormányellenes és országlejárató támadásról van szó.

A marrákesi migránspaktum részleges kudarca, a brüsszeli elit pozícióvesztési félelme és a hazai ellenzék befolyásszerzésének 2018-as, harmadik súlyos veresége vezetett el az új eszközök bevetéséig.

(…)

A rendzavarás irányítói és végrehajtói elkülönülnek, ­előbbiek a magyar állam szuverenitása ellen küzdő erők között keresendő, de nem meglepő módon kerülik a nyilvánosságot.

A Soros-hálózat szerepe ebben biztosan nem alaptalan gyanú. Utóbbiban az ellenzéki politikusoknak jut kiemelt szerep, akik jól láthatóan elszántan és professzionálisan keresik a balhé lehetőségét, és a rendfenntartók és az intézményvezetők provokálásának alkalmát”

A fideszes politológus megfejtése szerint tehát valójában a marrákesi migránspaktum részleges kudarca (!! 😀 ) miatt vonultak utcára a tüntetők, és nyilván nem a rabszolgatörvény eltörlését akarják, hanem a Soros-hálózat embereiként migránsokat betelepíteni az országba.

Nooormális?

 

Valódi Hírek